Epa kje jadete korpa..Takvi zeni se sponzorusi...za pari idat..mocat gi...setat gi po luksuzni odmori i restorani...Taka ide toa...Ајде пишете дека сме јаделе корпа ја, Стекот и Сладоледот и да преминеме на нова калаштура.
И јас лично ја знаев. Додека беше средно и учеше у Корчагин, идеше со еден мој другар. На крај тој нејзе и раскина.Se napravila plastika.. Licno ja poznavam, zaedno idevme i vo gradinka i osnovno, vaka ne izgleda prirodno.. I ustata i obrazite..
Дај бе брат намали, истиот муабет у сите теми го правиш. У криминалци у здравје у дом и семејство мечтаеш да мочаш жени.Epa kje jadete korpa..Takvi zeni se sponzorusi...za pari idat..mocat gi...setat gi po luksuzni odmori i restorani...Taka ide toa...
Aj sto gi mocaat, u dubai duri im serat u usta.. za pusti pari..Epa kje jadete korpa..Takvi zeni se sponzorusi...za pari idat..mocat gi...setat gi po luksuzni odmori i restorani...Taka ide toa...
Дај ја рекламата да го видиме нусево кое е .
Врти секој ден на анал5 или сител, не знам точно каде.. инаку се вика Валбона Фазлиу, шошонка е ваљда… valbonafa на инстаграмДај ја рекламата да го видиме нусево кое е .