Со кој од познатите фаци би сакале да имате секс?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.355
Поени од реакции
38.603
Емилија Розман.

Боље у гроб да влезеш верувај.
Оти крастава ли е?

Не ни знаев оти е македонка, сега ја гуглав. :pos: Мисица, инфлуенсерка, тазе разведена. Ги има сите индикации на гладокурие во моментот. Освен ако не е крастава од болештини не гледам причина зошто не би се испразнил некој.:LOL:

FB_IMG_1689634731787.jpg

Член од
16 јули 2023
Мислења
156
Поени од реакции
387
Оти крастава ли е?

Не ни знаев оти е македонка, сега ја гуглав. :pos: Мисица, инфлуенсерка, тазе разведена. Ги има сите индикации на гладокурие во моментот. Освен ако не е крастава од болештини не гледам причина зошто не би се испразнил некој.:LOL:

Прегледај го приврзокот 384762
Ne e ubava ovaa.
Ne e ni grda, no voopshto ne e ubava :/

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Оти крастава ли е?

Прегледај го приврзокот 384762
Мех класичен, исфорсирана калаштура без грам харизма и сексапил. Се омажи оваа после 2 дена врска. Автобуска станица.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.430
Комшика ми е. :D Со туѓ кур не би ја ебел.
Ne e ubava ovaa.
Ne e ni grda, no voopshto ne e ubava :/
Sto deka ne e ubava..arna e za klecanje..jajcata da ti gi isprazne...za da ja zenes jok..ama vaka u dupkata da i go bodnes arna e.
Автоматски споено мислење:

Ај колективно идете да го издркате сеа и тешете се дека не би ја ебеле.
neznam koj ne bi ja ebal...samo se zalazuvat...dobro za zena da ja zemes ne fala nema sansi..ama za praznenje jajca ne e losa.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.556
Поени од реакции
26.295
Незнам која е, али би и влегол ко русин во Украина.
Сериозно немаш слушнато за македонската "манекенка и бизнисменка" што дури 2 дена беше во брак ?

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.355
Поени од реакции
38.603
Сериозно немаш слушнато за македонската "манекенка и бизнисменка" што дури 2 дена беше во брак ?
Озбилно, од македонска "естрада" појма немам. 3-4 локални певаљки шо ги имам на фб чисто очи да плакнам на циците и тоа е.:ROFLMAO:

Член од
16 јули 2023
Мислења
156
Поени од реакции
387
Sto deka ne e ubava..arna e za klecanje..jajcata da ti gi isprazne...za da ja zenes jok..ama vaka u dupkata da i go bodnes arna e.
Автоматски споено мислење:

neznam koj ne bi ja ebal...samo se zalazuvat...dobro za zena da ja zemes ne fala nema sansi..ama za praznenje jajca ne e losa.
Se soglasuvam ne e losa za ednas da i go istresis od pizdata.
No ako gledame taka togas sekoja vtora devojka ne e losa za ednas da i go stavis, pa doagjame do prasanjeto kako se najde na temava ovaa koja voopshto ne e ubava i fejk e, i stara e.
Jas iskreno na ovaa ne bi i go stavil ni ednas :/ edinstveno vo situacija epten da sum zagoren, e togas bi I go stavil sosi jajca.

Член од
22 јуни 2019
Мислења
924
Поени од реакции
1.430
Po sto e tolku predpoznaliva so taa ekpluznivna vest deka bila 2 dena vo brak? Toa pokazuva znak deka ima pileski mozok. Ni jas ne sum slusnal..Ako ne procitase podolu koja e poima nemase...Totalno nebitna e kako sekoja instagram(manekenka, influsnerka)...Cupe sto sluze samo za praznenje jajca...Da ja isklecas i da begas...

Kajgana Shop

На врв Bottom