мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.899
- Поени од реакции
- 23.302
Samo nemoj tolku dlaboko, ke ja povredisНезнам која е, али би и влегол ко русин во Украина.
Samo nemoj tolku dlaboko, ke ja povredisНезнам која е, али би и влегол ко русин во Украина.
Ne e ubava ovaa.Оти крастава ли е?
Не ни знаев оти е македонка, сега ја гуглав. Мисица, инфлуенсерка, тазе разведена. Ги има сите индикации на гладокурие во моментот. Освен ако не е крастава од болештини не гледам причина зошто не би се испразнил некој.
Прегледај го приврзокот 384762
Мех класичен, исфорсирана калаштура без грам харизма и сексапил. Се омажи оваа после 2 дена врска. Автобуска станица.Оти крастава ли е?
Не ни знаев оти е македонка, сега ја гуглав. Мисица, инфлуенсерка, тазе разведена. Ги има сите индикации на гладокурие во моментот. Освен ако не е крастава од болештини не гледам причина зошто не би се испразнил некој.
Прегледај го приврзокот 384762
Se napravila plastika.. Licno ja poznavam, zaedno idevme i vo gradinka i osnovno, vaka ne izgleda prirodno.. I ustata i obrazite..Дали би ја ебеле и зошто не ?
Комшика ми е. Со туѓ кур не би ја ебел.
Sto deka ne e ubava..arna e za klecanje..jajcata da ti gi isprazne...za da ja zenes jok..ama vaka u dupkata da i go bodnes arna e.Ne e ubava ovaa.
Ne e ni grda, no voopshto ne e ubava :/
neznam koj ne bi ja ebal...samo se zalazuvat...dobro za zena da ja zemes ne fala nema sansi..ama za praznenje jajca ne e losa.Ај колективно идете да го издркате сеа и тешете се дека не би ја ебеле.
Сериозно немаш слушнато за македонската "манекенка и бизнисменка" што дури 2 дена беше во брак ?Незнам која е, али би и влегол ко русин во Украина.
Озбилно, од македонска "естрада" појма немам. 3-4 локални певаљки шо ги имам на фб чисто очи да плакнам на циците и тоа е.Сериозно немаш слушнато за македонската "манекенка и бизнисменка" што дури 2 дена беше во брак ?
Se soglasuvam ne e losa za ednas da i go istresis od pizdata.Sto deka ne e ubava..arna e za klecanje..jajcata da ti gi isprazne...za da ja zenes jok..ama vaka u dupkata da i go bodnes arna e.
Автоматски споено мислење:
neznam koj ne bi ja ebal...samo se zalazuvat...dobro za zena da ja zemes ne fala nema sansi..ama za praznenje jajca ne e losa.
Po sto e tolku predpoznaliva so taa ekpluznivna vest deka bila 2 dena vo brak? Toa pokazuva znak deka ima pileski mozok. Ni jas ne sum slusnal..Ako ne procitase podolu koja e poima nemase...Totalno nebitna e kako sekoja instagram(manekenka, influsnerka)...Cupe sto sluze samo za praznenje jajca...Da ja isklecas i da begas...Сериозно немаш слушнато за македонската "манекенка и бизнисменка" што дури 2 дена беше во брак ?