Хорор филмови

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Зашто само тој? ај да бидеме реални, колку стари хорори сте гледале? сте го гледале Black Christmas? Burnt Offerings, Don't Look Now, The Tenant, The Changeling, Prince Of Darkness, The Fog, Eyes Of A Stranger,Carnival Of Souls,Tourist Trap?

Имаш ли нешто од овие гледано?
Де бе па и ти, само го акцентирав филмот дека е добар!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Од старите, само овој:

http://www.imdb.com/title/tt0081505/
(the shining e, ти купив некоја секунда да не мораш да стискаш на линкот, драг љубопитен случаен читачу на моево мислење(а уствари изгуби повеќе време читајќи го ова :D ))
Уфф most overrated piece of shit ever. There, I said it.

Нема да ме “крене од столче“ филмот или па да ме остави со подотворена уста.
Е мене Psycho дефинитивно ме остави со подотворен уста на крајот... и тоа баааги време бев со подотворена уста :D

Да токму тоа, мистерија, мајндфак + thrills :D
леле колку нема мајндфак во филмот..
скоро све погодив што ќе се деси, многу предвидлив ми беше :DDDDDDDDDDDD
шала на страна, ок филмче е, само што го изгледав.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Уфф most overrated piece of shit ever. There, I said it.

Е мене Psycho дефинитивно ме остави со подотворен уста на крајот... и тоа баааги време бев со подотворена уста :D

леле колку нема мајндфак во филмот..
скоро све погодив што ќе се деси, многу предвидлив ми беше :DDDDDDDDDDDD
шала на страна, ок филмче е, само што го изгледав.
Е добро бе не праиме муабет за 1001 Ноќ или Касандра па сите да се сложуваме со мислењата дека филмот е `перфектен`, оваков,онаков.

Јасно е дека сите се плашиме од различни работи. . Пример, Паранормал Активити(или -most overrated piece of shit ever- како што сакаш да кажеш), филмот за кој многумина збореа дека не можеле со денови после него да спијат, мене ми беше најдосадниот филм во мојот живот. Око не ми трепна, буквално. Blair Witch Project такоџе, но овој(Shinnig) ме исплаши, солидно ме исплаши! Така да секој со својата среќа.....

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не е работата за плашење али нема везе :D

ууупс у хорор филмови сум бил, се извинувам :icon_redf

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
An American Haunting

Мислам дека никој не го спомна досега, случајно го најдов на имдб, се работи за вистинска приказна, во врска со опседнување и такви ствари. Го препорачувам, солиден филм, иако гледам дека има релативно слаба оценка, што не мора да биде некој репер за љубителите на хорор филмови базирани на ваква тематика.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Симнат ми е ама сеуште не ми е гледан, бидејќи истиот го фатив на една серија која обработува натприродни приказни кои наводно се вистински се случиле, незнам како се викаше. Така што знам за што се работи, па затоа не бев посебно расположен да го гледам. Сепак чим викаш дека е солиден ќе го погледнам :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
An American Haunting

Мислам дека никој не го спомна досега, случајно го најдов на имдб, се работи за вистинска приказна, во врска со опседнување и такви ствари. Го препорачувам, солиден филм, иако гледам дека има релативно слаба оценка, што не мора да биде некој репер за љубителите на хорор филмови базирани на ваква тематика.
Го симнав вчера (по препорака на пријател) но немав време да го погледнам,вечерва ќе го ѕирнам :)

L

Lu

Гостин
Кој е хоророт што моментално се дава на Сител? Како се вика филмот ?
Според сцените што го рекламираа добар ми се виде,вие го имате гледано овој хорор?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
An American Haunting

Да да и мене ме зачуди слаба оценка. Имам кажано за филмов Доналд Сатерленд беше феноменален, плус многу добро склопено филмче, со многу испреплетена и пореметена приказна.
Од мене филмов има 9/10, премногу ми се допадна.

B

Beck's

Гостин
Со глуп крај :)
ja nisto ne sfativ na krajot :kesa:

--- надополнето ---

An American Haunting
Haunting in Connecticut
Exorcismot(site dela)
Orphan
The Orphanato
Final Destination(site dela)
Hostel(dvete)
13 Friday
The ring
Halloween(prviot del)

znaci gore dole ovie mi tekna so sum gi gledal..Osven ovie dajte preporaka za nekoj jak horror.Blagodaram :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Devil 2010

Група од неколку луѓе заглавуваат во лифт и сфаќаат дека ѓаволот е еден од нив. Навидум проста приказна, но доволно интересна да го задржи вниманието и да ве држи во неизвесност до самиот крај.

devil.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom