_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
И тебе друже те снајде ко тој дечкото со A Clockwork OrangeХорор-комеди филмче да си го изгледате Зомбиеланд интересно е многу
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
И тебе друже те снајде ко тој дечкото со A Clockwork OrangeХорор-комеди филмче да си го изгледате Зомбиеланд интересно е многу
Zombieland ( 2009 )И тебе друже те снајде ко тој дечкото со A Clockwork Orange![]()
Да.. :kesa:Zombieland ( 2009 )
88 min - Аdventure | Comedy | Horror
На imdb го пишува и како хорор -.-, така да ништо не го снашло![]()
Па моментот во супермаркетот или шо и да беше тоа кога ќе го удри со безбол палката по фацата и ќе му ја отера у три лепе. По хорор момент од тоа на Св. Никогаш.Уште да беше хорор филмов :kesa:
Филмот е пишан како хорор де. Го имам гледано и мене ич не ми е страшен, али класифициран е како хорор, башка цитирав само да посочам дека ништо не го "снашло"http://forum.kajgana.com/member.php?41934-ask1o0oask1oOo.Да.. :kesa:
Го гледав филмот одамна. Мене ми беше ко приказна за заспивање. Некоја глупа комедија колку да гледаш нешто, ако не.Па моментот во супермаркетот или шо и да беше тоа кога ќе го удри со безбол палката по фацата и ќе му ја отера у три лепе. По хорор момент од тоа на Св. Никогаш.
Имдб е во ред, ама класификацијата на жанрови ја прават на друг начин.Филмот е пишан како хорор де. Го имам гледано и мене ич не ми е страшен, али класифициран е како хорор, башка цитирав само да посочам дека ништо не го "снашло"http://forum.kajgana.com/member.php?41934-ask1o0oask1oOo.
Го немаш гледано? Напишана e книгата од Stephen King, во режија на Stanley Kubrick.Имам нешто што ме копка.
Шајнинг да го гледам? (металхамерот најдобро ме познава од филмаџиите, па делумно кон него е прашањето)
Го немам поради ... страв ваљда. Стално го избегнувам.Го немаш гледано? Напишана e книгата од Stephen King, во режија на Stanley Kubrick.
Некаде прочитав дека се спрема римејк, ама гледај го стариот од `80-та.
Behind The Wall Of Sleep да ти го препорачав за деновиве да го ѕирнеш. :wink:Го немам поради ... страв ваљда. Стално го избегнувам.
А имам гледано психолошки хорори, не ми е проблемот тоа значи.
Ја затоа одам ретро, гледам се што сум пропуштила. Најголемите ремек дела се создадени во минатото, сега тек тук, ќе се создаде некое дело кое има потенцијали да премине во култно, ама не успева тоа да стане и покрај квалитетот, зашто во толкав наплив на филмови не може да го постигне ефектот кој го имал филм пред десет , дваесет па и повеќе години кога не штанцал Холивуд филмови ко да е на норма.Охх блазе си ви, понекогаш толку многу ми е криво што имам изгледано огромен дел од добрите филмови што некогаш дури помислувам на Лоботомија што би рекол Smartasss
П.С. Само шала да не ме разберете погрешно![]()
Океј, сега ми е појасно... :salut:Zombieland ( 2009 )
88 min - Аdventure | Comedy | Horror
На imdb го пишува и како хорор -.-, така да ништо не го снашло![]()