Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
nema igrano za lok plovdiv, vo bugarija igral samo za eden klub, vtoroligasot od minatata sezona koj ispadnal vo 3. liga.

Не бе, голов ја го имам дадено, ме собраа од Златни Песоци додека играв на плажа.

IMG_20230713_003103.jpg

Иначе менаџер му е човеков што ги донесе скоро сите, еве условно кажано поквалитетни Бразилци за ПМФЛ у последно време, како: Балотели, Жунињо, Лира, мислам дека и Фелипе, Лемос, Робињо и останати актуелни и поранешни бразилци у Ѓорче од кога е Блашко таму, пошо он е контактот со менаџеров.

А у Бугарија знам имаше играчи у Лудогорец, Левски и ЦСКА....

Не тврдам дека може не е нешто што нема да се најде на наш пазар, ама мислам и дека не е до толку ќор ко што вие го напраивте...

И нормално кога е Вардар у прашање не може цел ден да биде се сјајно :) денеска излезе најнова листа на должници у УЈП, долгот изнесува 765.550 евра. :(

@Matt Brendel гледам ти си најдобро запознат со внатрешнава состојба на клубов, кои му се сега помошници на Грне?

Последно уредено:
nema igrano za lok plovdiv, vo bugarija igral samo za eden klub, vtoroligasot od minatata sezona koj ispadnal vo 3. liga.

Донесен бил за Пловдив, немал право, па барале некоја дупка у закон да одигра за друга екипа. Инаку денес сосема солиден впечаток остави, на моменти отскокнуваше со квалитет од остатаокот на екипата. Не би го фрлал така лесно,,,,
[/QUOTE]
od koja pricina da nemal pravo da igra za plovdiv, pa potpisal za bugarski vtoroligas? tipot pola godina bil bez klub bidejki uste letoto 2022 go napustil germanskiot sestoligas. sigurno ne zadovolil na probata kaj plovdiv i zaradi toa ne go potpisale. inace da pokaze vremeto, prijatelska protiv arsimi ne e verodostojna za da se oceni kako bi igral vo 1. MFL. porazitelen e podatokot sto prvin igral vo 5. germanska liga za posle da igra vo 6. germanska liga. mozda imal povredi, no cisto po CVto ne izgleda na dobar materijal.

Не бе, голов ја го имам дадено, ме собраа од Златни Песоци додека играв на плажа.

Прегледај го приврзокот 384186

Иначе менаџер му е човеков што ги донесе скоро сите, еве условно кажано поквалитетни Бразилци за ПМФЛ у последно време, како: Балотели, Жунињо, Лира, мислам дека и Фелипе, Лемос, Робињо и останати актуелни и поранешни бразилци у Ѓорче од кога е Блашко таму, пошо он е контактот со менаџеров.

А у Бугарија знам имаше играчи у Лудогорец, Левски и ЦСКА....

Не тврдам дека може не е нешто што нема да се најде на наш пазар, ама мислам и дека не е до толку ќор ко што вие го напраивте...

И нормално кога е Вардар у прашање не може цел ден да биде се сјајно :) денеска излезе најнова листа на должници у УЈП, долгот изнесува 765.550 евра. :(

@Matt Brendel гледам ти си најдобро запознат со внатрешнава состојба на клубов, кои му се сега помошници на Грне?
ne moze video na insta da bide poverodostojno od podatocite za toa kade bil registriran. bil na proba, videoto i golot se od prijatelska protiv bugarskiot vtoroligas maritsa. e sega nekoj ako ne bil dovolno dobar za plovdiv toa sekako ne znaci deka ne e dovolno dobar za 1. MFL, no kako sto kazav pogore somnitelen mi e. super ako iznenadi, no so toa CV spored mene e lotarija. ne deka ne bi mozel da igra vo 1. MFL, tolku slaba e ligata sto i poluamater moze da se snajde, prasanjeto e dali ke bide dovolno dobar za da zafaka mesto na stranec.

dobro e ako menagerot donesol tolku golem broj na kvalitetni brazilci, no toa ne e garancija deka site mu se takvi ili slicni, tie sto rabotat na nasiot pazar sekogas vo paket nosat razni igraci. na shkupi na primer na vremeto im donesoa nekolku kvalitetni afrikanci za istite menageri da im donesat i red antitalenti koi ne mozea da trcaat 5 metri bez da se sopnat. taka se zaebaa i so toj afrikanecot za koj platija 100.000€, im go vetija kako noviot dembo darboe, a tipot nemase kvalitet ni za 2. MFL. ispadna deka nosat se sto ke najdat i povise e na sreka koj ke se pogodi. ili menagerite na freddy alvarez, so nego donesoa zver vo nasata liga, a sega tie so reputacijata od transferot na freddy na bregalnica i namestija dve drva od 2. costa ricanska liga za koi tvrdat deka se klasa. mala sansa da se klasa koga na vremeto ne se probile vo tamosnata prva liga odnosno edniot vo prvata liga na panama. problemot e sto sekogas sakaat da pravat sto povise transferi, povise odkolku sto imaat asolni igraci, pa koga nemaat nesto kvalitetno na lager ke ti dadat bilo kakov vazno da imaat rabota.

ke pokaze vremeto. jas se nadevav deka ke vi nosat brazilci od amazonas, nekoi koi zaigrale vo tamosnata 3. liga i sega eventualno ne im trebaat za vo 2. liga. i da igrale pomala uloga vo tamosnata 3. liga za kaj nas bi trebale da se dobri, ama prasanje dali takvi ke vi donesat bidejki iminjata koi kruzat ne igrale za toj klub.

[/QUOTE]

Филип Деспотовски е нов прв помошник, поранешен наш играч и репрезентативец наместо Едо Нурединовски. Во штабот го нема и Орхан Абди кондициониот тренер кој отиде за Приштина, мислам дека се бара и таму квалитетна замена. Го нема и вториот физио Тоше Трајковски кој по долги години во Вардар, ќе работи во РК Алкалоид.
Цеко Митровски и тренерот на голманите Игор Тасевски остануваат од лани

Последно уредено:
Ако не не' кошта превише неговата плата (до 1.000 евра максимум е прифатливо по мене за недокажан странец), зашто да не го собереме. И онака пет странци сигурно не се у план...

А бе сите сте скаути,менаџери, сметководители..Одтајте ги Грне и Бајо подобро знаат од сите нас тука.Де не играл таму се ова де она што сакате вие да дојде Мбапе.

Sent from my 2201116SG using Tapatalk

Ако не не' кошта превише неговата плата (до 1.000 евра максимум е прифатливо по мене за недокажан странец), зашто да не го собереме. И онака пет странци сигурно не се у план...
Овој ќе биде новиот Чарлестон ако ви текнува што дојде од Царско село :) Само едно 30 сантима понизок хаха

Момци ве информирам дека графитот во Тафталиџе ќе биде отстранет поради реновирање на салата,голема штета што вакво ремек дело траеше само една година.Се надевам дека на истото место или во близина за брзо време ќе биде направен нов графитот.
Screenshot_20230713-210727_Gallery.jpg

Ангажманиве на Брдаровски и Лимос дефинитивни се или уште не е сигурно?

Момци ве информирам дека графитот во Тафталиџе ќе биде отстранет поради реновирање на салата,голема штета што вакво ремек дело траеше само една година.Се надевам дека на истото место или во близина за брзо време ќе биде направен нов графитот.
Прегледај го приврзокот 384271
Nez kako e remek delo...Pa Pikaso od kavadarci go prizna li toa ?

Koga veke spomna plati, malku nadvor od tema ama cisto onaka me interesira, koj se platite vo prva liga ?

Лука Трајкоски од Победа е пред потпис. Ако се е во ред, би требало да се озваничи пред тргање за Златибор.
Koga veke spomna plati, malku nadvor od tema ama cisto onaka me interesira, koj se platite vo prva liga ?
Не би знаел да ти кажам. Во Вардар има намалување на несразмерно високите плати што ги потпишувале у времето на претходниот газда...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom