Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Плати у Македонска лига има од 500евра нагоре, порано имаше и по 300евра како што знам.
У најдоброто време у Вардар, знам дека имаше фудбалери и со 25 илјади евра месечно..

Лука беше еден од најдобрите генерациски играчи страшно крило со одлична техника продорен дриблинг стварно дете со огромен потенцијал ама се здоби со тешка повреда при што целата прошла сезона ја пропушти.Доколку му се даде прилика време и ја врати формата ке ни биде и те како од корист !
Автоматски споено мислење:

Мора да има реклами. Посебно на фејсбук и инстаграм. Тикток пак е според мене моментално најпопуларен и таму мора да има промоција. Тие што стварно се за Вардар веќе купија, останатите или не чуле или не им чуе. Меѓутоа, останувам на ставот дека со помош на рекламите ќе убедат барем уште илјада луѓе.
Исто потребна е промоција низ Австралија и Европа.
Што мислите да се ангажира јутуберон Лазаров, дечкото е доста влијателен кај младата популација и голем љубител на фудбал, на тие неговите емисии има по 3000 луѓе во живо што следат и преку 50 000 прегледи од потоа , пред некое време лично се ангажираше за донација на операција на дете и собра огромен број на средства .Мислам дека без проблем би се нафатил да направи емисија со некој вардарец бидејќи и он лично би добил на репутација и респект од голем број на граѓани.

Последно уредено:
Лука беше еден од најдобрите генерациски играчи страшно крило со одлична техника продорен дриблинг стварно дете со огромен потенцијал ама се здоби со тешка повреда при што целата прошла сезона ја пропушти.Доколку му се даде прилика време и ја врати формата ке ни биде и те како од корист !

Што мислите да се ангажира јутуберон Лазаров, дечкото е доста влијателен кај младата популација и голем љубител на фудбал, на тие неговите емисии има по 3000 луѓе во живо што следат и преку 50 000 прегледи од потоа , пред некое време лично се ангажираше за донација на операција на дете и собра огромен број на средства .Мислам дека без проблем би се нафатил да направи емисија со некој вардарец бидејќи и он лично би добил на репутација и респект од голем број на граѓани.
Зошто да не. На youtube е најгледан. Башка, нема лоша реклама.

Добра ти е идејата.

Беше ангажиран минатата сезона околу некои акции на клубот, меѓутоа неговата таргет група е скроз некомпатибилна со онаа која треба да купува сезонски за Вардар и да иде редовно на утакмици на клубот.

Има многу подобри и повлијателни луѓе на YouTube сцената од смоката Лазаров.Дека треба некоја реклама и таму треба ама нека не биде тој.
Ако сакате можете БакаПрасе :cool:

Има многу подобри и повлијателни луѓе на YouTube сцената од смоката Лазаров.Дека треба некоја реклама и таму треба ама нека не биде тој.
Ако сакате можете БакаПрасе :cool:
Каков бака прасе на тој ретард не треба воопшто внимание да се дава подобро некој патриот од нашава сцена како Мандар да се исконтактира отколку тој

Беше ангажиран минатата сезона околу некои акции на клубот, меѓутоа неговата таргет група е скроз некомпатибилна со онаа која треба да купува сезонски за Вардар и да иде редовно на утакмици на клубот.
А каква е таа компатибилна група ај објасни ми те молам, како што знам претежно млада публика го прати .

А каква е таа компатибилна група ај објасни ми те молам, како што знам претежно млада публика го прати .

Па тоа и го зборам. Баш младата публика се залета да даде 1000 денари за сезонска карта за Вардар. А и да иде на утакмица исто така...

Плати у Македонска лига има од 500евра нагоре, порано имаше и по 300евра како што знам.
У најдоброто време у Вардар, знам дека имаше фудбалери и со 25 илјади евра месечно..
tocno, tolku bea, so toa sto se uste ima plati od 300-400 evra (rezervisti i mladi igraci), a najvisokite plati momentalno se nakaj 7.000-8.000€, ama poedinci se so takva plata.

znaci platite vo vrvot se drasticno padnati, a druga razlika vo sporedba so do pred nekoja godina e sto proseci imaat pogolemi baranja. kolku tolku dokazan igrac vo forma veke bara nakaj 1.200 do 2.000, posebno domasnite bidejki se retki, nekoi takvi porano igraa za ispod 1.000.

kaj strancite ima sekakvi, no mnogu zavisi od toa kolku inteligentno raboti klubot. shkupi poslednite godini za nasi uslovi partal pravi so izborot na stranci, maheri se za drugite. kaj shkendija na primer strancite cesto zemaat od 2.000 do 8.000€ evra, dodeka crncine na shkupi koi poslednite godini ja dominiraat ligata igraat za 1.500 do 2.000 (ima i isklucoci). kolku za sporedba, nekoi drugi prvoligasi za prosecni (cesto balkanski) stranci davaat 1.500 do 3.000€, a dve klasi poslabi se od strancite na shkupi. interesno e sto mnogu menageri toa go znaat i igraat na taja karta, pa eden igrac na primer na shkendija ke go nudat za 3.000 mesecno, a istiot igrac na drug prvoligas (kako rezervna varijanta ako sepak ne potpise za shkendija) go nudat za 1.500 lol. lol kazuvam deka toj igrac realno i za shkendija bi potpisal za 1.500 evra, mozda i za pomalku deka shkendija e podobra otskocna daska, ama menagerite znaat deka shkendija nema tolku dobar oset za platite i im gi nudat za pogolema plata znaejki deka ke gi platat tie pari ako go posakaat igracot.

FB_IMG_1689440288158.jpg

Фудбалерите предводени од стручниот штаб, пристигнаа на планината Златибор во Р. Србија, каде што по првичните подготовки во Скопје, ќе го реализираат главниот дел на летните припреми, пред почетокот на новата сезона во Првата македонска фудбалска лига.

Нашиот тим ќе биде сместен во хотелот “Палисад”, кој во целост ги нуди најдобрите услови за тренинг и релаксација, а покрај тоа тренерот Бобан Грнчаров заедно со своите асистенти, преку одигрување на неколку пријателски натпревари, ќе има можност да поработи на тактичкиот дел и уигрувањето на екипата.

Заедно со црвено – црната експедиција, на летните подготовки на Златибор отпатува и Владица Брдаровски, актуелниот репрезентативец на Македонија кој повторно го носи дресот на големиот Вардар, Ласо Фигураедо Педрињо, второто засилување на клубот, кој ни доаѓа од бугарскиот тим Минјор Перник, како и Лука Трајковски, фудбалер кој претходно настапуваше за екипата на Победа Прилеп.

Покрај нив во ростерот на екипата се вратија и фудбалерите Мартин Блажевски, кој минатата полусезона настапуваше како позајмен играч во тимот на ФК Скопје, и Бењамин Демир кој по пауза од неколку месеци повторно е тука, спремен да се бори за црвено црните!

Ја информираме јавноста дека сме во преговори со уште неколкумина фудбалери, кои во наредниот период би требало да го засилат тимот. Можно е дел од нив уште деновиве да му се приклучат на остатокот на екипата, на подготовките на Златибор.

За сите тековни активности и пријателски натпревари кои нашите фудбалери ќе ги одиграат на Златибор, редовно ќе известуваме.

АКЦИЈАТА ЗА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ПРОДОЛЖУВА!

Секоја промена во клубот ја правиш ти, затоа купи членска карта и помогни му на Вардар!

На сите продажни места на “МК Тикетс”
Онлајн преку линкот:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom