Nik20
Неверификуван член од немаштија
Шо зборуеш бе? Ако е верно воа треба у газ да го ебат Инзаги шо го пушта пред Аслани последниве 6 месеца. Ја па се мислам дека гледаат у живот да го одржат да се продаде...Му истекува договорот за месец дена бе![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо зборуеш бе? Ако е верно воа треба у газ да го ебат Инзаги шо го пушта пред Аслани последниве 6 месеца. Ја па се мислам дека гледаат у живот да го одржат да се продаде...Му истекува договорот за месец дена бе![]()
Кога ви викам дека ако ги стави Инзаги во последни 10 минути со Сити, гарантирано примаме 2 гола само во тој период, не е кооперациски муабет. Вакви идиоти ни во бантер ера не играа за Интер.Види го Кореа еј, дојде до Ангуиса, го пипна и се тргна, го остаи сам да ни даде гол.
Ја само се надевам дека некој од Миленковиќ, Џимшити, Толои, Шурс или Кофи Џиџи ќе го повреди у следниве 3 утакмици и нема да биде у комбинација за ЛШ. Истото важи и за Гаљардини и Дамброзио секако.Кога ви викам дека ако ги стави Инзаги во последни 10 минути со Сити, гарантирано примаме 2 гола само во тој период, не е кооперациски муабет. Вакви идиоти ни во бантер ера не играа за Интер.

Уште стојам на тој муабет. Детево е огин. Инзаги се напрај шо можеше да напрај да му ја запусти кариерата! Го клава прва постава со Гаљардини, против Наполи, а ко че водиме, Гаљардини го клава. Се да му ебам. Сакам да остани и в година, ама многу ми е жал за детево. Че видите, че цвикаме ако ни замини.Не ми текиња кој го хајпаше . као демек новиот Броз. Да имавме клупа и малце муда нит милан ке освоеше лани нит наполи оваа година.