- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.524
- Поени од реакции
- 119.465
Автентички

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не навлагам у детали на форумов, ми препродадоа од тука, добиен билет, не купен, а ја го купив, т.е. мораше у пакет 2 да земам и земав, вкупно 1000 евра, тој што ги продаде изгледа благе везе немаше како оди ова зашто имал добиено А категорија на билет, средина, доле, многу блиску до теренот, Маикон можев да го шамарам. У заден момент ми се предомисли кога веќе имав земено соба за престој па попушти иначе таков не ни имаше да се купи на нет, ги имаше оние условно речено со полоши седишта и коштаа 2к евра ја кога барав, така да у гз бев праен како ми се поклопија коцки јер таков билет на црно комотно може да стигне цена до 4к само еден, овој касно го укапира тоа.@Syn од кај купи карти за финалето 2010?
На УЕФА имало да се пријавиш до Април. Ја тогаш не знаев Интер дали че постој уште, или во банкрот че падни
Вака кога ќе го кажеш "посакате", би помислил човек дека изборот е меѓу Сити и Салернитана, а не Реал Мадрид. Нејсе, џабе дискутираме, мислам е јасно со кој ќе играме финале. Нека ни им со среќа, ако мислат дека Дармијан, Ачерби и Бастони се Едер Милитао и Алабаne znam kako moze da posakate da igrame protiv city finale, pa vidi be so im pravat na real im ja dupnaa glavata, tesko deka nasive bi se nosele so ovoj presing sto go pravat. Celosno se kompletni, epten tesko finale ke bide.
Му пишав, има, ама треба до вечер да му потврдам. Едино нешто шо ми е страв е, да поебам 2000€ и таму Сити да ни ја дупни главата. Од деуга страна пак, да има шанса да појдам, а да непојдам и Интер да победи, цел живот че си го касам газов.Probajte preku nas fan klub da zemete karti, od CN imame ali 750e edna, preprodazba od niv, prakticno na crno mu doaga ova sto znaci za takva karta cenata ne e golema. Preku nekoj oficijalen kanal tesko da se najde u momentov.
Inter Club Macedonia na fb, gledam objavile na fan pejdz taka da moze i za luge sto ne se clenovi.
Не верувам зашто ова се карти што Curva Nord ги добива од клубот, дел ги препродаваат да си пикнат по 4-5к евра у џеб, така да не би требало ова да е фалш.Му пишав, има, ама треба до вечер да му потврдам. Едино нешто шо ми е страв е, да поебам 2000€ и таму Сити да ни ја дупни главата. Од деуга страна пак, да има шанса да појдам, а да непојдам и Интер да победи, цел живот че си го касам газов.
у пизду материн, ум немам во глава.
едино онај со јајцана шо ги кршеше надеж ми дава!
Ај да видам другар ми шо че кажи, ако се нафати, одам то е.
п.с Има шанси картите фалш да бида?
И да изгубат, не верувам дека ќе ги жалиш парите. Дури и би рекол многу помалце ќе те боли евентуалниот пораз доколку го искусиш во живо, него од дома.Му пишав, има, ама треба до вечер да му потврдам. Едино нешто шо ми е страв е, да поебам 2000€ и таму Сити да ни ја дупни главата. Од деуга страна пак, да има шанса да појдам, а да непојдам и Интер да победи, цел живот че си го касам газов.
у пизду материн, ум немам во глава.
едино онај со јајцана шо ги кршеше надеж ми дава!
Ај да видам другар ми шо че кажи, ако се нафати, одам то е.
п.с Има шанси картите фалш да бида?