Фан Клуб: Интер

@Syn од кај купи карти за финалето 2010?
На УЕФА имало да се пријавиш до Април. Ја тогаш не знаев Интер дали че постој уште, или во банкрот че падни
Да не навлагам у детали на форумов, ми препродадоа од тука, добиен билет, не купен, а ја го купив, т.е. мораше у пакет 2 да земам и земав, вкупно 1000 евра, тој што ги продаде изгледа благе везе немаше како оди ова зашто имал добиено А категорија на билет, средина, доле, многу блиску до теренот, Маикон можев да го шамарам. У заден момент ми се предомисли кога веќе имав земено соба за престој па попушти иначе таков не ни имаше да се купи на нет, ги имаше оние условно речено со полоши седишта и коштаа 2к евра ја кога барав, така да у гз бев праен како ми се поклопија коцки јер таков билет на црно комотно може да стигне цена до 4к само еден, овој касно го укапира тоа.

Така да опцијата у моментов ти е или препродажба од нет ама од некој асален сајт зашто многу скемови глеам има, или некако да дојдеш до оние што следуваат за навивачите на тимот а тоа не знам точно како иде, а и од нив огромен процент ќе иде под дифолт кај ултрасите. Најреална опција е од viagogo ако има таму, ама си знаеш, цената ќе е у пм.

Од фан клуб сеа гледам дека чекаат инфо од клубот и од Curva Nord за карти, чисто сумјам дека може да добиеме многу, за дербиво им падна сајтот, дали 4-5 души отидоа од кај нас а имаше голем интерес така да на клубот моментално ич не би се потпрел.

ne znam kako moze da posakate da igrame protiv city finale, pa vidi be so im pravat na real im ja dupnaa glavata, tesko deka nasive bi se nosele so ovoj presing sto go pravat. Celosno se kompletni, epten tesko finale ke bide.

ne znam kako moze da posakate da igrame protiv city finale, pa vidi be so im pravat na real im ja dupnaa glavata, tesko deka nasive bi se nosele so ovoj presing sto go pravat. Celosno se kompletni, epten tesko finale ke bide.
Вака кога ќе го кажеш "посакате", би помислил човек дека изборот е меѓу Сити и Салернитана, а не Реал Мадрид. Нејсе, џабе дискутираме, мислам е јасно со кој ќе играме финале. Нека ни им со среќа, ако мислат дека Дармијан, Ачерби и Бастони се Едер Милитао и Алаба :D

Немојте да се секирате браќа, ке биде како на сликава. Џеко, Лаутаро, Барела, Хакан и Брозо ке направат вака да се чувствува Едерсон.

meme.jpg

Гледав едно полувреме Сити - Реал. Дали има некој начин да се одигра натпреварот со две топки? Овие не ја даваат првата.

God save us all. :popce:

P.S.
Нова анкета.

Последно уредено:
Остај што не ја даваат топката, туку каква средина имаат Грилиш,Бернандо,Де Брујне, Гундоган и Родри......ќе ни требаат уште тројца како Барела на средина за да се бркаме со овие :pos:

Probajte preku nas fan klub da zemete karti, od CN imame ali 750e edna, preprodazba od niv, prakticno na crno mu doaga ova sto znaci za takva karta cenata ne e golema. Preku nekoj oficijalen kanal tesko da se najde u momentov.

Inter Club Macedonia na fb, gledam objavile na fan pejdz taka da moze i za luge sto ne se clenovi.

Probajte preku nas fan klub da zemete karti, od CN imame ali 750e edna, preprodazba od niv, prakticno na crno mu doaga ova sto znaci za takva karta cenata ne e golema. Preku nekoj oficijalen kanal tesko da se najde u momentov.

Inter Club Macedonia na fb, gledam objavile na fan pejdz taka da moze i za luge sto ne se clenovi.
Му пишав, има, ама треба до вечер да му потврдам. Едино нешто шо ми е страв е, да поебам 2000€ и таму Сити да ни ја дупни главата. Од деуга страна пак, да има шанса да појдам, а да непојдам и Интер да победи, цел живот че си го касам газов.
у пизду материн, ум немам во глава.

едино онај со јајцана шо ги кршеше надеж ми дава!

Ај да видам другар ми шо че кажи, ако се нафати, одам то е.

п.с Има шанси картите фалш да бида?

Му пишав, има, ама треба до вечер да му потврдам. Едино нешто шо ми е страв е, да поебам 2000€ и таму Сити да ни ја дупни главата. Од деуга страна пак, да има шанса да појдам, а да непојдам и Интер да победи, цел живот че си го касам газов.

Не верувам зашто ова се карти што Curva Nord ги добива од клубот, дел ги препродаваат да си пикнат по 4-5к евра у џеб, така да не би требало ова да е фалш.

Не сакам да ти давам гаранции најискрено на тебе оставам ама тоа што е сигурно во конкрентиов случај, ова се карти од Curva Nord директно што ги земаме, не преку посредник некој така да до сеа све си биле регуларни билети и се идело до Милано на утакмици, вклучувајќи ја и онаа од вторникот дека и тогаш од нив имаа земено карти неколку луѓе и отидоа на трибина со нив без никакви проблеми. Така да судејќи по претходни искуства све би требало да е ок.

И да изгубат, не верувам дека ќе ги жалиш парите. Дури и би рекол многу помалце ќе те боли евентуалниот пораз доколку го искусиш во живо, него од дома.
Ќе ти остане неверојатното искуство од таму, посебно ако стигнеш некој ден порано и го осетиш билдањето на атмосферата заедно со другите илјадници фанови. Ќе има сигурно собири неколку денови претходно. После и целото искуство на денот на натпреварот, и нормално, се што ќе се случува во стадионот. Верувам ќе ти остане за цел живот во позитивно светло без разлика на исходот на самиот натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom