НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.423
Поени од реакции
39.008
Тејтум им еба матер цела утакмица, ебате копиљот. Мојот човек МАРКУС ПАМЕТНИ ЗЕЛЕНАТА ПАПРИКА изгина на терен за на крај овој љигушот беден да сјеба се. Кој кур ја држеш до гробно време бе глуп остај една секунда ебате глупиот.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.307
Поени од реакции
3.364
Џејмс факинг Харден :uzi:
Тоа бе брадоња буши...
Ембид се усра од Хорфорд.. У џеб го стави.. Не верувам дека може да ги брејкнат веќе многу слабости во играта на Фила..

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Не ја гледав цела ама од тоа што фатив на крајот, некако многу продомаќински беше судењево.
бтв не ми е верно дека Тејтум ваква утакмица посра на ваков начин, ебате тикварот ебате. Имаш 15 секунди и не успеваш да извадиш шут. Умрен.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.307
Поени од реакции
3.364
Не ја гледав цела ама од тоа што фатив на крајот, некако многу продомаќински беше судењево.
бтв не ми е верно дека Тејтум ваква утакмица посра на ваков начин, ебате тикварот ебате. Имаш 15 секунди и не успеваш да извадиш шут. Умрен.
Вар гледаја за Ембид кога направи фаул у напад и исправно ги поништија поените.. Зошто тројката на Тејтум ја признаа кога пред тоа го удре на Макси?
Не би рекол дека беа наклонети кон Фили.. Пази овие 2 спорни ситуации беа во самиот финиш не на сред натпревар..

Член од
16 април 2014
Мислења
7.346
Поени од реакции
11.775
Вар гледаја за Ембид кога направи фаул у напад и исправно ги поништија поените.. Зошто тројката на Тејтум ја признаа кога пред тоа го удре на Макси?
Не би рекол дека беа наклонети кон Фили.. Пази овие 2 спорни ситуации беа во самиот финиш не на сред натпревар..
Тоа со Тејтум можеше да биде фаул, во право си. Тоа на Ембид уште на прво се виде дека е фаул во напад, така да правилна беше одлуката, после челинџот нормално. Имаше некои ''мех''фаули за Фила, како едвај да чекаа да свирнат.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.917
Поени од реакции
17.885
Go vrati vo igra ama bradata vo megjuvreme se oladi.
Kakov nepismen trener... ako izgubat togas ne samo utakmicata tuku i serijata i sezonata gi poeba so ovoj poteg ej. Kakov kral. Znaev deka ke mu se vratat
Док Риверс е тешка превара од тренер. Онаа титула што ја освои со Бостон, ке ја освоеше било кој рандом тренер, бидејќи имаше три ѕверки во тимот плус Рондо, Перкинс...

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Posledniot napad na Seltiksi bese kriminalen. Trebase odma da se zaletaat kon koshot

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Смешни фаули се свират врз Букер и Дурант.
Ги полнат со лични грешки на браун и гордон. Не ги оставаат да играат одбрана. А гледај еден натпревар на исток Мајами Њујорк па на Берет и Бронсон под кош ги убиваат и не се суди фаул.Различни критериуми од истите судии. СМЕШКИ

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
Врв на целото срамно судење првиве две четвртини беше кога Јокиќ сакаше брзо да почне напад, а газдата на Санс ја фати топката и не му ја даваше. Јокиќ проба да ја земе и доби техничка за тоа. Немој да ме јебеш бре!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom