Вар гледаја за Ембид кога направи фаул у напад и исправно ги поништија поените.. Зошто тројката на Тејтум ја признаа кога пред тоа го удре на Макси?Не ја гледав цела ама од тоа што фатив на крајот, некако многу продомаќински беше судењево.
бтв не ми е верно дека Тејтум ваква утакмица посра на ваков начин, ебате тикварот ебате. Имаш 15 секунди и не успеваш да извадиш шут. Умрен.
Тоа со Тејтум можеше да биде фаул, во право си. Тоа на Ембид уште на прво се виде дека е фаул во напад, така да правилна беше одлуката, после челинџот нормално. Имаше некои ''мех''фаули за Фила, како едвај да чекаа да свирнат.Вар гледаја за Ембид кога направи фаул у напад и исправно ги поништија поените.. Зошто тројката на Тејтум ја признаа кога пред тоа го удре на Макси?
Не би рекол дека беа наклонети кон Фили.. Пази овие 2 спорни ситуации беа во самиот финиш не на сред натпревар..
Док Риверс е тешка превара од тренер. Онаа титула што ја освои со Бостон, ке ја освоеше било кој рандом тренер, бидејќи имаше три ѕверки во тимот плус Рондо, Перкинс...Go vrati vo igra ama bradata vo megjuvreme se oladi.
Kakov nepismen trener... ako izgubat togas ne samo utakmicata tuku i serijata i sezonata gi poeba so ovoj poteg ej. Kakov kral. Znaev deka ke mu se vratat
Ги полнат со лични грешки на браун и гордон. Не ги оставаат да играат одбрана. А гледај еден натпревар на исток Мајами Њујорк па на Берет и Бронсон под кош ги убиваат и не се суди фаул.Различни критериуми од истите судии. СМЕШКИСмешни фаули се свират врз Букер и Дурант.