НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Без Грин кој е суспендиран мислам дека Сакраменто може да оди на 3-0.
Тешко дека ќе го бранат рекетот од влезовите на Фокс и пик анд ролот на Сабонис - Хуертер.Само некоја луда шутерска вечер може да ги спаси на ГС

Sent from my LYA-L09 using Tapatalk

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.731
Не е возможно да има помалер екипа од Клиперс. Па не е можно секоја ебана година најјаките играчи да се (некогаш и истовремено) повредени за плејоф утакмиците...

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.159
Поени од реакции
11.865
Не е возможно да има помалер екипа од Клиперс. Па не е можно секоја ебана година најјаките играчи да се (некогаш и истовремено) повредени за плејоф утакмиците...
Треба да си го решат проблемот со лоад менаџмент пошто во сезона и двата суперстара им немаат континуитет на натпревари, ТЕК после да ја мислат КАКО во ПО да ги очуваат здрави кога интензитетот ќе се подига.

Овие играат (кога не се повредени) по тамина, им текнало вечер ќе игра, па 2 натпревари не игра, па 3 игра... не можи така здрав да остани пошто прашање е колку и со кој интензитет тренира кога не се појавува ни на натпревари (важи и за двајцата). Следствено, доаѓаат повреди.

Штета за сезонава, пропуштаат одличен тренер, го пропуштија одличен Рас во ПО се препороди човекот... мислев дека имаа реални шанси на запад, за жал ништо.

Инаку, на тој запад сите спиеме на уши и никој не го коментира Денвер... баш да видиме дали тие би направиле изненадување сезонава. Мареј е здрав, екипата е добро одморена, Портер и Гордон константни... Јокич бадијала да не збораме баскетот му е во малиот прст. Пошто не сум присталица на ставот дека Феникс ќе освои веднаш титула, ништо чудно овие со огромна доза на среќа да им пресудат, па да стигнат до финале на запад.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Бруклин, ГС и Феникс wins на едно коеф 5.20

а на друго појако Феникс и ГС wins

GL на сите шо има изиграно :ROFLMAO:

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Мвп-то Ембид не може на крај да излзе со Клакстон и О'Нил

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Мвп-то Ембид не може на крај да излзе со Клакстон и О'Нил

Цц како ме турна. колку блиску до победа беа ама ја посерија на крај. баш тој Ембид серкото ја реши.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.066
Поени од реакции
74.731
Како можеше да не досуди ваков фаул над Вестебрук, да ти ебам матер ќорав еден. Ќе дојдеше Клиперс на -5 и се ќе беше можно. Браво за храброста и пожртвуваноста.
Автоматски споено мислење:

Ауууу каков малер, шутот на Хиланд за три како излезе од обрач човече, уште мрежата што не ја допре и искочи. Ќе беше -2 на 23 секунди до крај...

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.860
Поени од реакции
116.105
Тука лежи зајакот. Имаше многу шо прогнозират и промашуваат али никој не ги дираше, овие двајца фрлат годишна просечна плата и бодат у очи.:ROFLMAO:
И као нешто горди треба да сме сите што Илз е глуп и губи огромни суми на пари на кладење? Свесен си колку е глуп и бесмислен муабетов? Мислам, секој сам си одговара за своите пари, ама според мене не е баш за гордеење некој да губи пари на коцка, дрога или некој порок, сеедно. У најлош случај не е за фалење или па сеа дека треба да го трпиме во НБА темата со истите досадни оф топик муабети со типови и тоа колку евра стегнал на брадата. Илз ако знае колку играчи има во еден кошаркарски тим ја главата ќе си ја исечам јавно.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.036
И као нешто горди треба да сме сите што Илз е глуп и губи огромни суми на пари на кладење? Свесен си колку е глуп и бесмислен муабетов? Мислам, секој сам си одговара за своите пари, ама според мене не е баш за гордеење некој да губи пари на коцка, дрога или некој порок, сеедно. У најлош случај не е за фалење или па сеа дека треба да го трпиме во НБА темата со истите досадни оф топик муабети со типови и тоа колку евра стегнал на брадата. Илз ако знае колку играчи има во еден кошаркарски тим ја главата ќе си ја исечам јавно.
Немора ниту да си горд, ниту лут, ниту разочаран кој шо прави со сопствени пари . Доволно е да не јадеш гомна на секој пост. За офтопик си имаш таму опција да пријавиш мислење.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Mi soli pamet za kocka droga i porok... ne e dobar deckoto.
Glup sum bil i sum gubel.
Da zemam ako ne parite pod pernica da gi cuvam i da gi trosham na soncogled.
Ne bidi ligush napravi si banka i kladi se i ti znam deka sakas. Za tipovi tuka sum ke ti dadam ja maestrirav ligata a ti ja pratis preku hajlajtovi na jutub.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
26 март 2022
Мислења
246
Поени од реакции
774
Реално ја труеш темата брат. Од ко почна да пишиш една асолна дискусија за нба се нема напишано. Не се решава проблемот со игнор, едноставно со ниво на муабет на дванајсе годишен коцкар ги избрка сите шо колку толку разбират кошарка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom