Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.999
- Поени од реакции
- 61.818
Си ја пропуштил единствената Наркос серија која вреди да се изгледа.Овој Педро го гледам првпат после ГОТ и ме фасцинира
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си ја пропуштил единствената Наркос серија која вреди да се изгледа.Овој Педро го гледам првпат после ГОТ и ме фасцинира
Ауу, сосема заборавив дека овој беше и таму. Ја гледав една-две сезони мислам, толку издржавСи ја пропуштил единствената Наркос серија која вреди да се изгледа.
Во контекст на дискусијата со Вот ја би го убил, ама ајде...Инаку во контекст на дискусијата со Вот што сте ја имале
Super e Pedro Paskal, epten me bendisuva i mene ama nekako nema nesto vredno za gledanje. Preporacajte nesto negovo so vredi
Да, сабајле во 3.Денес ли е премиерата за втора сезона ?
Ocigledno ne si ja igral igrata.....Има некој шо ја замразува малку по малку Ели како лик ?
Некако на нерви ми доаѓа се повеќе и повеќе , ај тоа лезбејското така така, ама тоа курчење на Џол шо му се понаша , без никаква причина јеботе хибридното створење ... бљак.
Ај белки ќе се корегира , ќе порасне.. ако не нека ја распоре една хорда слободно и да тера шоуто со нови фаци покрај Џол.