The Last of Us

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја пропуштил единствената Наркос серија која вреди да се изгледа.
Ауу, сосема заборавив дека овој беше и таму. Ја гледав една-две сезони мислам, толку издржав :D Инаку во контекст на дискусијата со Вот што сте ја имале неколку страници поназад, актерот што го глуми Френк во третата епизода (мислам дека) освои Еми за White Lotus, улогата и глумењето му беа :ojeaa:

Super e Pedro Paskal, epten me bendisuva i mene ama nekako nema nesto vredno za gledanje. Preporacajte nesto negovo so vredi

Ја изгледав серијата и ми се допадна доста. На моменти беше малку напорна во смисла премногу тупење имаше како и доста филер епизоди, но се останато беше супер. Крајот беше малку антиклиматичен. Се на се 9/10 според мене.

Во понеделник достапна втора сезона прва епизода на Max.

На Max има од прва сезона некој дополнителни епизоди околу тоа како се снимани на епизодите и слични работи.

Последно уредено:
Денес ли е премиерата за втора сезона ?

Ја гледаше некој епизодата?

Има некој шо ја замразува малку по малку Ели како лик ?
Некако на нерви ми доаѓа се повеќе и повеќе , ај тоа лезбејското така така, ама тоа курчење на Џол шо му се понаша , без никаква причина јеботе хибридното створење ... бљак.
Ај белки ќе се корегира , ќе порасне.. ако не нека ја распоре една хорда слободно и да тера шоуто со нови фаци покрај Џол.

Има некој шо ја замразува малку по малку Ели како лик ?
Некако на нерви ми доаѓа се повеќе и повеќе , ај тоа лезбејското така така, ама тоа курчење на Џол шо му се понаша , без никаква причина јеботе хибридното створење ... бљак.
Ај белки ќе се корегира , ќе порасне.. ако не нека ја распоре една хорда слободно и да тера шоуто со нови фаци покрај Џол.
Ocigledno ne si ja igral igrata.....

Втората епизода е интересна. Ај да не откривам за тие што не ја гледале сеуште епизодата и играта не ја играле.

Јас ја немам играно играта затоа што сум немал ни можност за тоа а серијава ја започнав чисто да видам што толку е популарна играва и ми се допадна.

Предходно пиша дека на Max e убаво што има и епизоди Making of за секоја епизода посебно кај што има малку објаснувања околу ликовите и за серијата.

На Јутјуб има и поткасти.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom