- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.019
- Поени од реакции
- 37.362
Ооо, да. Ќе се претплатиш тогаш, така? Па сподели со нас откако ќе го симнеш филмот.Ќе биде интересно да го објави Јани Ругање со Христос на тоа сервис платформата што ја најавува.
Ооо, да. Ќе се претплатиш тогаш, така? Па сподели со нас откако ќе го симнеш филмот.Ќе биде интересно да го објави Јани Ругање со Христос на тоа сервис платформата што ја најавува.
Ќе видиме ако има бесплатен период може прво да се испроба.Ооо, да. Ќе се претплатиш тогаш, така? Па сподели со нас откако ќе го симнеш филмот.
Мислења за филмов? Или уште не е излезен...
Ne znam, no opsto ni ministerstvo za kultura, nitu edna televizija voopsto se potrudile da gi osvezat snimkite, da gi digitaliziraat.Од каде ги земаат Сител овие снимки на македонскиве филмови? Ајде Делфина имаше каква таква добра снимка ама Мис Стон е претерано лоша. Џипси Меџик не го видов на Сител каква снимка имаше.
Алфа исто го имаа емитувано филмов Мис Стон и доста подобра снимка имаше. Мислам и МРТ 1 кога го емитуваше подобра снимка имаше.
Кога сме веќе кај филмов, пред 2 недели го објавија на Rarelust, може да се симне бесплатно, па како што гледам изгледа е со солидна слика...Covek treba da se dupne od baranje da go gleda Zbogum na 20 vek, i pak ke ja gleda snimkata na youtube kako na alcatel od 2005 godina bidejki nema drug izbor.
Не се знае дали е катастрофа, пишува дека уште го полнат, па ќе видиме со што ќе го наполнат.Сајтот им е катастрофа.
Со филмови и серии видеа.Не се знае дали е катастрофа, пишува дека уште го полнат, па ќе видиме со што ќе го наполнат.
Па тоа, прво да видиме со кои филмови и серии ќе го наполнат, па после ќе кажеме дали е катастрофа или не. На тоа мислев.Со филмови и серии видеа.
Воопшто сајтот е ужас на изглед, на функции..
Ќе видиме засега е ужас и дизајн и функционалност. Можеле да се стрпат дур го средат како што треба и го личи еден стриминг сервис па да го пуштат официјално.Па тоа, прво да видиме со кои филмови и серии ќе го наполнат, па после ќе кажеме дали е катастрофа или не. На тоа мислев.
А за функционалноста не коментирам, може и тој дел ќе се смени, ќе видиме.
Кој е ценовникот на претплатите?На Кинемое.мк ги ставија
Истрел
Македонска крвава свадба
Републиката во пламен
Пресуда
Македонска сага
Среќна нова 49
Исправи се Делфина
Gipsy Magic
Балканкан
Збор
Златна петорка
Ругање со Христос
Kaков квалитет на видео се овие стариве филмови не знам бидејќи не сум претплатен.
На 12 март недела ќе ја пуштат целосната верзија на овој сервис со сите функции и содржини засега планирани за почеток.
199 и само важи за гледање на еден уред. 30 дена трае претплатата.Кој е ценовникот на претплатите?
Страната не им работи за да видам...