Tinder

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.243
Поени од реакции
23.818
4i4kovci, aj ne si igrajte so 22 godisnava :icon_mrgr:
Tetinco, aj gledaj si gi tamu pederite. Cupeto nisto ne spomna za godina na proizvodsstvo vo uslovite koi gi nabroja :cautious: . Dodusa nisto ne spomna ni za pederi, barem ne direktno no vaka po uslovite ko takov da bara, pederasticen malce, taka da vidi probaj, pisi i pp :свиркам:.
Автоматски споено мислење:

Rano i e uste za tamu, uste 8 godini najmalce :sneaky:

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.621
Поени од реакции
24.997
Tetinco, aj gledaj si gi tamu pederite. Cupeto nisto ne spomna za godina na proizvodsstvo vo uslovite koi gi nabroja :cautious: . Dodusa nisto ne spomna ni za pederi, barem ne direktno no vaka po uslovite ko takov da bara, pederasticen malce, taka da vidi probaj, pisi i pp :свиркам:.
ili ko sto i kaza acid nekoj od IT sto si kodira sega i totalno ne mu teknuva ni deka postoi...

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Rano i e uste za tamu, uste 8 godini najmalce :sneaky:
Најбитно е навремено да се интервенира, во случајов мислам дека психолошки е спремна иако ги нема годините, а согласно наведените услови сум повеќе од сигурен дека ќе мора да бара куче.

Еве, прочитај уште еднаш внимателно:
Дали има некој нормален шо не прави љубовни статистики, не употребува зборови како "рипки", не ги рангира луѓето од 1-10 како да се играчки, што не е judgemental, некој што е зрел и одговара на годините. Само ако има некој кој го цени умот/карактерот пред изгледот, кој не се замара дали ќе фати "женска" или не, што ужива во свое друштво и може да преживее и без "женска" и што збори само за битни работи или интересни факти, кратко и јасно, има интелигентен хумор, не се замара премногу со социјални статуси, коли, мускули, не е уживател на small talk нека пиши. Имам 22 :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
wot jas si gi sakam do 25, posle gi pustam da se mazat :kuracc:
Gospodin covek. Sabota, nizok pritisok, prima zaebancija, vrakja isto kulturno.
Cheers kano! Ti, Leonardo DiCaprio i jas. Tie sme. :D

Kolku se vozbudi od fake prisustvo na 22 godisna na online forum tema :vozbud:

Vlatko, vakvi tazni obidi za diskreditiranje necija maskost vo prisustvo na mladi dami za samo da ja akcentiras tvojata e samo kontraproduktivno, mnogu od tuka veke sumljame ionaka bidejki furas solo dekadava i plus sekoj muabet ti se vrti nakaj gej. Ovde zborime za 22 godisni krckalcinja a tebe prvi misli ti se pederi, spomnati tri pati vo dve recenici. Ne te obvinuvam deka se kries, mozebi navistina i samiot ne znaes.

Dali mozebi go baras moeto vnimanie vaka drsko?
Te ispleskav posledniot pat, znaes deka dva denovi posle ne se pusti na forum.
Toa li te pali? Zatoa li mi se obrakjas pak bez da ti dadam dozvola.

Vlatko, ah sto si ti. Case study, diplomski trud.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
1.014
Поени од реакции
4.077
лом се прави и во ,,Љубов", кај партизанска. Тиндер у живо за една вечер и бај бај. Ако сте за тоа. тужни девојки седат сами и само чекаат да им пријде некој.
Ќе има ли пичиња вечер да не удирам контра за џабе?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.243
Поени од реакции
23.818
Gospodin covek. Sabota, nizok pritisok, prima zaebancija, vrakja isto kulturno.
Cheers kano! Ti, Leonardo DiCaprio i jas. Tie sme. :D

Kolku se vozbudi od fake prisustvo na 22 godisna na online forum tema :vozbud:

Vlatko, vakvi tazni obidi za diskreditiranje necija maskost vo prisustvo na mladi dami za samo da ja akcentiras tvojata e samo kontraproduktivno, mnogu od tuka veke sumljame ionaka bidejki furas solo dekadava i plus sekoj muabet ti se vrti nakaj gej. Ovde zborime za 22 godisni krckalcinja a tebe prvi misli ti se pederi, spomnati tri pati vo dve recenici. Ne te obvinuvam deka se kries, mozebi navistina i samiot ne znaes.

Dali mozebi go baras moeto vnimanie vaka drsko?
Te ispleskav posledniot pat, znaes deka dva denovi posle ne se pusti na forum.
Toa li te pali? Zatoa li mi se obrakjas pak bez da ti dadam dozvola.

Vlatko, ah sto si ti. Case study, diplomski trud.
Wot vo koj film si vlezen be druze?
Realno za ziv ne te esapam niti pak sum se pocuvstvuval ispleskan ( pamtam nesto po pp mi pisese pred vreme nesto, a jas celiot so prasalnici so mu e na likot).
Inaku redovno se slucuva da me nema so denovi, nisto novo ne e toa niti pak na bilo koj nacin povrzano so nekoj, najmalce so tebe osven sekako ko ke sum baniran.
Si imam jas i drugi obvrski vo zivotot, pa ako ostani vreme ok, ke pisam nesto, ako ne ne, taka da ne si klavaj skleti na dusa i da me snema nekoe vreme, bidi si rajat ,sigurno ne e povrzano so tebe i kako toa navodno si me ispleskal pa soznam, od sram ne sum se uklucval.
Bog da cuva kakvi pacienti drzi forumot i so ne ke procita coek tuka :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
28 декември 2022
Мислења
7
Поени од реакции
3
Најбитно е навремено да се интервенира, во случајов мислам дека психолошки е спремна иако ги нема годините, а согласно наведените услови сум повеќе од сигурен дека ќе мора да бара куче.

Еве, прочитај уште еднаш внимателно:
A koj rece deka imam problemi so to? Mene ne mi e ni gajle dali kje zavrsham vo taa tema i sega i za 8 godini. Imam standardi za sve.

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Дали има некој нормален шо не прави љубовни статистики, не употребува зборови како "рипки", не ги рангира луѓето од 1-10 како да се играчки, што не е judgemental, некој што е зрел и одговара на годините.
Дамите првин. Прво ти. Првин ти напред со отфрлање на предрасудите, љубовните статистики, рангирање во сите форми, биди зрела спроти годините и пиши некому. Не само везеш како требало, напрај како мислиш дека треба, поведи со пример. Нели сме еднакви, има родова полова еднаквост, еднаква застапеност.

Член од
28 декември 2022
Мислења
7
Поени од реакции
3
Дамите првин. Прво ти. Првин ти напред со отфрлање на предрасудите, љубовните статистики, рангирање во сите форми, биди зрела спроти годините и пиши некому. Не само везеш како требало, напрај како мислиш дека треба, поведи со пример. Нели сме еднакви, има родова полова еднаквост, еднаква застапеност.
Не видов и не барав некој што одговара. Си пишав и ако се препознае некој ќе пиши. Сум пишала и јас прва, не знам шо е ова од нигде никаде.

Член од
16 јануари 2021
Мислења
377
Поени од реакции
1.105
Не видов и не барав некој што одговара. Си пишав и ако се препознае некој ќе пиши. Сум пишала и јас прва, не знам шо е ова од нигде никаде.
Тука не е ништо пд нигде никаде. Секој има право да сподели негово мислење. Отворен форум за отворени луѓе

Миља

Човек пред се, во секоја смисла те речи.
Член од
9 февруари 2023
Мислења
20
Поени од реакции
18
Ќе има ли пичиња вечер да не удирам контра за џабе?
Имаче, имаче... увек има оди си, па после ќе ни пишеш импресии овде. Сречно добар човеку!

Не сум ни дебела, ни не знам каква. Нормално изгледам, ама преферирам луѓе кои имаат повеќе да понудат хах. За мене тоа е пред све здравствен проблем, а потоа надворешна уавина/неубавина.
А, зашто да те прашам мислиш дека дебелите луѓе не се убави? Еве ја сум дебела, па сум најубава на свет. Зашто вреѓаш, не ми е јасно.

Последно уредено:

Миља

Човек пред се, во секоја смисла те речи.
Член од
9 февруари 2023
Мислења
20
Поени од реакции
18
...Mиља и Борелиа, која величина на прслуци (брусхалтер) носите ?
XL ? L ? M? ili S ? :)
Дали си склона кон лезбејство и имаш нечисти мисли кон моите убави, апсолутно перфектни гради со два иксела кои доаѓаат во израз и ми се на прв план коа искачам од дома? ...и сите гледаат, као да сакаат да нурнат во нив заувјек. Вечно тука да останат :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom