- Член од
- 24 јануари 2023
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 10
Leipzig - T2 1+I & 1+II
Bolton - T1 1+I & 1+ II
Total: 5.29 kvota
Bolton - T1 1+I & 1+ II
Total: 5.29 kvota
А рецимо ако ги имаше повлечено парите од акаунтот, тогаш?Под истрага бил мечот и несакаат да исплатат, сабајле ги напраја во добитни и сега ми ги зедоја пак и ги кладоја во Placed.
Најверојатно балансот место 0 ќе ти биде во минус, па кога ќе сакаш да играш ќе мора да ставиш и за минусот.А рецимо ако ги имаше повлечено парите од акаунтот, тогаш?
Нема никад да играм у тој случај и кој ги ебе.Најверојатно балансот место 0 ќе ти биде во минус, па кога ќе сакаш да играш ќе мора да ставиш и за минусот.
На мене кога ми се случи вака одма ми ставија рестрикција на акаунтот додека беше под истрага.
pretpostavuvam od pinnacle ti se uplatite, sprema izgledot.Прегледај го приврзокот 363629
Неможе човек ни да се клади веќе како треба. Под истрага бил мечот и несакаат да исплатат, сабајле ги напраја во добитни и сега ми ги зедоја пак и ги кладоја во Placed.
Прегледај го приврзокот 363630
Прегледај го приврзокот 363631
isplata kako podignuvanje pari, ili isplata / validacija na dobiten tiket?Јас 6 месеци чекав исплата, ќе ги исплатат немај гајле
И кај такви ако добиваш нема да те сакаат.Review ќе правеле на утакмица од светско првенство.
Никад онлајн, секад буки кај локалниот мафијаш.![]()