Уште еден стакленко во низа.За кур ќе ни е Ројс.
Тешко да оди во градски ривал, плус срање тим, мислам дека имаме големи шанси да го добиеме доколку започнат конкретни преговори.Многу пуштаат приказни за Кејн има нешто.
Али со расфрлањето на Челзи не сум сигурен дека ќе го земеме, се зависи од новите газди.
Јас мислам дека Кејн е баш тоа што ни треба. Домашен играч кој е години во ПЛ и растура со голови. Можам да замислам колку ќе решета доколку дојде кај нас кога околу него има креативци кои можат да го ранат со топки.Искрено се надевам дека нема да го земат Кејн, пред се заради годините. Повеќе сум за помлад напаѓач него за овој испуваниов. Не викам дека не е добар и дека нема да распали во Утд, ама тоа не би било повеќе од 2 сезони. И пак од ново после.
Нешто како РВП ама не би имал против ако ни донесе титула плус немора да значи дека секој нареден што ке се купи дека треба да е млад и да го имаме 10годиниИскрено се надевам дека нема да го земат Кејн, пред се заради годините. Повеќе сум за помлад напаѓач него за овој испуваниов. Не викам дека не е добар и дека нема да распали во Утд, ама тоа не би било повеќе од 2 сезони. И пак од ново после.
Пример Погба =))Да се паметни нашиве ќе почнат да чепкаат и да гледаат опции да соберат од Јуве некој. Ко што се у лоша состојба моментално со казнава од 15 поени, тешко ЛШ да фатат, а има што да се собере од таму. Влахович, Киеза, Локатели, Бремер,Мирети...
Sent from my 2109119DG using Tapatalk