Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Агентите на Ројс во саботата беа забележани на Олд Трафорд.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.818
Поени од реакции
10.127
Од Пелестри и Еланга е подобра опција али кога е здрав. :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.818
Поени од реакции
10.127
Многу пуштаат приказни за Кејн има нешто.
Али со расфрлањето на Челзи не сум сигурен дека ќе го земеме, се зависи од новите газди.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.876
Поени од реакции
11.569
Искрено се надевам дека нема да го земат Кејн, пред се заради годините. Повеќе сум за помлад напаѓач него за овој испуваниов. Не викам дека не е добар и дека нема да распали во Утд, ама тоа не би било повеќе од 2 сезони. И пак од ново после.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Многу пуштаат приказни за Кејн има нешто.
Али со расфрлањето на Челзи не сум сигурен дека ќе го земеме, се зависи од новите газди.
Тешко да оди во градски ривал, плус срање тим, мислам дека имаме големи шанси да го добиеме доколку започнат конкретни преговори.

Автоматски споено мислење:

Искрено се надевам дека нема да го земат Кејн, пред се заради годините. Повеќе сум за помлад напаѓач него за овој испуваниов. Не викам дека не е добар и дека нема да распали во Утд, ама тоа не би било повеќе од 2 сезони. И пак од ново после.
Јас мислам дека Кејн е баш тоа што ни треба. Домашен играч кој е години во ПЛ и растура со голови. Можам да замислам колку ќе решета доколку дојде кај нас кога околу него има креативци кои можат да го ранат со топки.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
Нешто како РВП ама не би имал против ако ни донесе титула плус немора да значи дека секој нареден што ке се купи дека треба да е млад и да го имаме 10години
На секој скоцкан тим секое лето му треба освежување за да одржува константност

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.818
Поени од реакции
10.127
Не сум ич против трансферот на Кејн ако Тен хаг го бара без размислување нека го донесат.

Инаку мора да работат на уште еден до два трансфера скоро сите наши конкуренти се појачаа, а клупата ни е крш, макар и на позајмица да ги соберат многу ќе ни значи до крајот на сезоната.

Последно уредено:
Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Одеднаш се појавија шпекулациите за Кејн и тоа од порелевантни извори како Клас и Мокбел од Дејли Мејл. Најверојатно веќе имаат остварено некои контакти со агентот на Кејн.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.862
Поени од реакции
2.770
Да се паметни нашиве ќе почнат да чепкаат и да гледаат опции да соберат од Јуве некој. Ко што се у лоша состојба моментално со казнава од 15 поени, тешко ЛШ да фатат, а има што да се собере од таму. Влахович, Киеза, Локатели, Бремер,Мирети...

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.758
Да се паметни нашиве ќе почнат да чепкаат и да гледаат опции да соберат од Јуве некој. Ко што се у лоша состојба моментално со казнава од 15 поени, тешко ЛШ да фатат, а има што да се собере од таму. Влахович, Киеза, Локатели, Бремер,Мирети...

Sent from my 2109119DG using Tapatalk
Пример Погба =))

Kajgana Shop

На врв Bottom