- Член од
- 12 ноември 2022
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 1.208
Janis KD i Embid se najdobri igraci vo ligataНели Јанис беше најдобар во лигата?![]()
Janis KD i Embid se najdobri igraci vo ligataНели Јанис беше најдобар во лигата?![]()
Нема притисок во екипата,се наметна како прав лидер.Многу има напредок кај него,криво ми е Кливленд што не го задржааМарканен игра монструозна сезона до сега.![]()
Кливленд го имаат Evan Mobley одличен дефанзивец со високо IQ за играта,треба да работи на шутот и ако се претвори во одличен шутер има потенцијал да биде супер стар.Нема притисок во екипата,се наметна како прав лидер.Многу има напредок кај него,криво ми е Кливленд што не го задржаа
Mnogu mi e krivo sto se razdelija so bradata a mozea zaedno da lapaat tituli... Ne si dadoa shansa a realno najaki bea vo ligata...Бруклин без Дурант не постои, 80% од тимот им е он. Само шо го извади за 3 мин 15-0 серија им прават.
Бостон и Милвоки исто така, не е толку јак и доминантен Харден колку што те држи некое сеќавање од Хјустон дека е, ни близу до прв фаворит не се за освојување на истокот.Mnogu mi e krivo sto se razdelija so bradata a mozea zaedno da lapaat tituli... Ne si dadoa shansa a realno najaki bea vo ligata...
Автоматски споено мислење:
Na bradata i Embid ovaa sezona vo Playoff Nets ke im bidat edinstvena prepreka do finaleto...
Автоматски споено мислење:
Ako igra jako Harden osvojuvaat titula 10/10
Кавалирс сезонава се подобра екипа од 76,Бостон и Бруклин се екипите сезонава за финале за исток,секако ако се здрави сите играчи.Ne se prv favorit no ako se zdravi ocekuvam da odat do kraj