НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Кавалирс сезонава се подобра екипа од 76,Бостон и Бруклин се екипите сезонава за финале за исток,секако ако се здрави сите играчи.
На запад ми е малку тешко ама мислам дека Голден ,Денвер и Клиперс таму да се бара екипата за финале на запад.
Embid i Harden ne se za potcenuvanje... edniot e najdobar skorer vo ligata drugiot najdobar asistent...

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Lakersi vo mnogu losa situacija... 2.80 koef momentalno da obezbedat Playoff a 1.40 da ne obezbedat...

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.720
Поени од реакции
4.653
Кавалирс сезонава се подобра екипа од 76,Бостон и Бруклин се екипите сезонава за финале за исток,секако ако се здрави сите играчи.
На запад ми е малку тешко ама мислам дека Голден ,Денвер и Клиперс таму да се бара екипата за финале на запад.
Kakov golden be kamenja se sezonava

Член од
6 јануари 2023
Мислења
69
Поени од реакции
143

Овие двајца нормално и Russ од клупа се заслужни за добрата форма на ЛАЛ.

Последно уредено:
B

BigMac

Гостин
КД се повреди вчера не се знае колку ќе биде во аут и дали е сериозна повредата.Бруклин сигурно некоја утакмица ќе играат без него, па ќе ги видиме како ќе играат.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Ovaa sezona plejofot ke bide ogan
Автоматски споено мислење:

Primarno navivam za Fila sekundarno za Nets...

Fila ako bidat zdravi osvojuvaat 18 koeficient zapametete mi go zborot.

Последно уредено:

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.734
Поени од реакции
2.823
КД се повреди вчера не се знае колку ќе биде во аут и дали е сериозна повредата.Бруклин сигурно некоја утакмица ќе играат без него, па ќе ги видиме како ќе играат.
6 недели ко што прочитав сега.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.538
Поени од реакции
35.315
Лејкерс добра серија, 5 победи по ред.
Веќе напишале, кој следи знае дека Томас Брајант игра одлично... Е сега тоа кажано, Пеликанс имаат свап на пикот годинава па иако може да биде историски добар драфт - џабе ни е танкање. Нема да им се лутам и ако влезат во плејин/плејоф. Не дека нешто ќе направиме ама може да биде забавно ако се поклопат некои коцки. :)

Член од
6 јануари 2023
Мислења
69
Поени од реакции
143

Штом сеуште има место во НБА за Друмонд мора да има и за Буги.

Член од
7 јануари 2021
Мислења
40
Поени од реакции
75
koja luudnica go cekam doncic + za 44 iljadi utakmica ide vo vtoro prodolzenie a mu fali samo uste eden kos au vakvi infarkti ne bea me snajdele

vo 50 sekundi na kraj od vtoro prodolzenie mavna bratooooooootttt fala ti luka fala ti care da ti se pozlatat racete hahaahahahaha

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom