42 коша беше, немам никаква причина да измислувам. Полувреме беше нешто како 62-20, 64-22. Со години имав кошмари од натпреварот. Многу ми е криво што не можам да го најдам сега, не знам како да побарам на гугл.Не ми е веродостојно тоа 42 коша на полувреме е многу разлика,Монтепаски беше бр 1 во Италија,добар аматерски тим ќе ја одбрани таа предност не па Монтепаски,може биле 24 коша,тоа е веќе достижно.
Па нека ти текне која година беше утакмицата и пребарај ги сите од таа сезона.42 коша беше, немам никаква причина да измислувам. Полувреме беше нешто како 62-20, 64-22. Со години имав кошмари од натпреварот. Многу ми е криво што не можам да го најдам сега, не знам како да побарам на гугл.
Не постои таков меч,јас баравПа нека ти текне која година беше утакмицата и пребарај ги сите од таа сезона.
A најде било како меч на Монтепаски против некоја полска екипа?Не постои таков меч,јас барав
Убаво пишав, направил грешка пермутација на бројки место 24,вика 42 коша што е невозможноПрегледај го приврзокот 361343
ова е единствен меч помеѓу Сиена и полска екипа со пресврт шо го најдов. Само не е 42 туку 24 разлика. Сите останати 8 меча помеѓу овие екипи тепалаСиена.