Не знам дали он конкретно зборел ама повеќе пишувавме дека го фати куроболие и сега ти сакаш да кажеш дека она он што го правеше беше ок?Прво две години јадеше лајна дека Рашфорд треба да се продаде, и откако ти се посра на главата, сега демек мајтап правеше со мене. Цупала можеш со сестра ти да си правиш.
Антони после летачкиот старт, па повредата некако ми е паднат овие утакмици после СП. Денес и Ериксен имаше ретко лоша утакмица, невидлив беше. Добар потег што го замени со Фред кој внесе енергичност и од тој момент како да се промени играта, доста топки пресекоа со Каземиро.Антони почна да ме нервира. Многу промет, малку ќар е со него работата. Мора да биде поконкретен, не само да скока околу топката. И дај нека се прибери Санчо и нека се врати, играчиште е кога е во форма.
Антони почна да ме нервира. Многу промет, малку ќар е со него работата. Мора да биде поконкретен, не само да скока околу топката. И дај нека се прибери Санчо и нека се врати, играчиште е кога е во форма.
Постов пишан пред да се официјализира трансферот. Треба работа со него, фали оној завршен момент и да почне да иде еден на еден со бековите. Не може да чека да му даде Рашфорд топка и да излезе еден на еден со голманот. Мора самиот да почне да креира шанси и голови.Meне ми делува на многу flicks and tricks, and no end product. 8 гола и 4 асистенции во Ајакс? Се надевам дека Тен Хаг ке го преточи потенцијалот во квалитет.