- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Не ми е познат. Глеам по сликата бил кај нас, веројатно во младинци. Како се вика?Штоперот на кожув 22че беше мислам ко модрич ист интересна опција за кај нас по мене
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е познат. Глеам по сликата бил кај нас, веројатно во младинци. Како се вика?Штоперот на кожув 22че беше мислам ко модрич ист интересна опција за кај нас по мене
Не ми е познат.
Филип Манасиевски. Бил во млади категории на Вардар
kaj prviot tim na vardar vo ligata ednas na klupa ima sednato. go imam gledano filip manasievski i so toa sto poveke ne e U21 igrac spored mene ne e interesen za vardar. tocno e deka igra i ima iskustvo kako stoper, stranicen bek i zaden vezen, no problemot e sto na site pozicii e prilicno ogranicen. da se racunase kako U21 igrac ke bese interesen bidejki ne e polos od tie koi momentalno se U21 igraci, no za da konkurira kako starter protiv iskusnite bi rekol deka ne e dovolno dobar, samo ke se napumpa klupata so uste eden fudbaler koj nema da pravi razlika nitu dolgorocno gledano e golem potencijal. on patem i kaj otepaniot borec lani ne igrase najstandardno nego cesto sedese ili vleguvase od klupa. pomagase na povise pozicii no ne mozese celosno da se probie na ni edna od poziciite.Дете од Кисела Вода. 2 години ни беше капитен у младински. Не доби шанса за прв тим па отиде у Борец. Беше и на припреми со прв тим пред 2/3г.
kaj prviot tim na vardar vo ligata ednas na klupa ima sednato. go imam gledano filip manasievski i so toa sto poveke ne e U21 igrac spored mene ne e interesen za vardar. tocno e deka igra i ima iskustvo kako stoper, stranicen bek i zaden vezen, no problemot e sto na site pozicii e prilicno ogranicen. da se racunase kako U21 igrac ke bese interesen bidejki ne e polos od tie koi momentalno se U21 igraci, no za da konkurira kako starter protiv iskusnite bi rekol deka ne e dovolno dobar, samo ke se napumpa klupata so uste eden fudbaler koj nema da pravi razlika nitu dolgorocno gledano e golem potencijal. on patem i kaj otepaniot borec lani ne igrase najstandardno nego cesto sedese ili vleguvase od klupa. pomagase na povise pozicii no ne mozese celosno da se probie na ni edna od poziciite.
mozda e povreden bidejki i vo U19 reprezentacijata ne se pojavi od letoto navamu. inace bese najaven kako igrac na shkupi, no se uste e registriran kaj vardar, taka sto ne se oficijalizirase transfer.Кога сме кај у21, што бидна со Марио Ричков, мислам во слога отиде летово ама нема ни минута таму, а сега гледам на трансфермаркт фигурира како наш играч. Имаше солидни настапи кај нас лани, а Глишиќ секако ни е болна точка во моменталниов состав, добро би ни се нашол, поготово што покрива у21 позиција
toa e highlights video, ne vredi toa za da se oceni kvalitet na igrac. preku highlights video mozes da vidis kakva atletika eden igrac poseduva (ako utakmicite se na poznat level za da moze da se napravi sporedba) i eventualna kakva koordinacija ako ima dovolno odredeni situacii. za se drugo ama bas nisto ne vredi deka normalno sekoj gi stavi samo uspesnite akcii. sto ako ima staveno 10 dobieni vozdusni dueli koga vo tie utakmici mozda 20 izgubil? istoto vazi za pas igra, voopsto dueli, pozicioniranje itn.ne go znam maliov ama spored videovo ovoj ako nema potencijal na dolgorocno ne znam koj ima
Малиот добро се покажа, ама се излета да оди во Сљога. Класично глупо размислување. Брзо после тоа заработи тешка повреда на тренинг. Мислам дека не е опција затоа што реално го извиси клубот, а сериозно се рачунаше на него за во иднина...Кога сме кај у21, што бидна со Марио Ричков, мислам во слога отиде летово ама нема ни минута таму, а сега гледам на трансфермаркт фигурира како наш играч. Имаше солидни настапи кај нас лани, а Глишиќ секако ни е болна точка во моменталниов состав, добро би ни се нашол, поготово што покрива у21 позиција