Што не го дадат клубот на Град Скопје ? Колку и да ја ххејтаат Данела е далеку поспособна од оваа лажна елита во раководството.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па кажи де ти. Нема сеа ребус да решаваме тука. И не знам што се фатиле за чоекот као негов да е клубот. Јас знам дека многу плус работи средува, а што не се негова обврска.Не ја бива работата во ФКВ. Каков Матеј, каков Цујо.. Пак јово наново. Бајо нека каже нешто повеќе за другар му шљоки.
А Градот дека се потепа да го земе. Она па ептен „способна“ стварно. Се глеа по Скопје...Што не го дадат клубот на Град Скопје ? Колку и да ја ххејтаат Данела е далеку поспособна од оваа лажна елита во раководството.
Терминот е таков затоа што нема каде и кога да играме. Жалосно, ама така е...Последниот натпревар со Кожув се игра во петок од 13 часот во Маџари.Поглуп термин здравје
Стварно не си ми јасен. Па да и го изјавил тоа Бајо, веројатно верувал во ветувањата добиени од „сопственикот“, што уопште не значи дека он е виновен што не се подмирени долговите. Нити е негова обврска, нити е доведен за тоа во клубот. За разлика од Цобе и билдерчето Нено, Бајо барем е постојано со играчите и стручниот штаб. Обезбедува превоз, исхрана, карантин за екипата. Дали еден спортски директор треба да се занимава со овие проблеми!? Одговорноста треба да си ја сноси секој за својот дел.Во неколку наврати самиот Слободан и другар му Бајо, па дури и во некој емисии рекоа дека долгот ќе го вратат и дека Вардар ќе продолжи да функционира нормално. Поминаа година и кусур од тие изјави и се уште работата е иста. Лажни ветувања добиле и од оној што го поставија да биде Спортски директор на ФК Вардар. Со еден збор - каша попара!
Кога сме кај Град Скопје, подобро да ни дадат на нас да менаџираме со клубот, бидејќи Данела ќе се изгуби и тука![]()
Не знам, јас имам впечаток дека он уште им верува на децата дека можат Вардар да го вратат таму каде што треба да биде. Можеби сум грешка ама - стварно не ја бива работава и пак ќе имаме тужна зима.Стварно не си ми јасен. Па да и го изјавил тоа Бајо, веројатно верувал во ветувањата добиени од „сопственикот“, што уопште не значи дека он е виновен што не се подмирени долговите. Нити е негова обврска, нити е доведен за тоа во клубот. За разлика од Цобе и билдерчето Нено, Бајо барем е постојано со играчите и стручниот штаб. Обезбедува превоз, исхрана, карантин за екипата. Дали еден спортски директор треба да се занимава со овие проблеми!? Одговорноста треба да си ја сноси секој за својот дел.
ФФМ има три терени со рефлектори и трибини, ако сакаат можат секоја домашна утакмица во сабота или недела навечер да ја играат. За се наоѓаат изговори ама ако имаш пари да носиш играчи за прва лига, треба да имаш и саглам терен да изнајмиш.
Неможе два три дена пред утакмица никој да не знае во колку и каде игра Вардар. Ова треба на почеток на сезона да се реши, барем една полусезона да се игра на еден стадион а не да се лута секоја втора недела.
bas sakav da go spomnam. precenet talent, ama za vo vtora liga bi bil odlicen. samo tesko mi se veruva deka ke saka da igra vtora liga.
Наивно е да се помисли дека некој Цобе со една крената зграда во Скопје би можел да исплати долг за кој не би се нафатиле да го исплаќаат и најкрупните риби во државава.