Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.264
- Поени од реакции
- 91.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможам да се логирам на imdb акаунтот, пишува од 6ти октомври неможе да се логираш преку фејсбук, да сум се логирал директно на imdb со имејлот на фејсбукот. Е сега проблемот е што во меѓувреме го имам променето имејлот на ФБ и апликацијата на imdb не го препознава, а стариот имејл го имам заборавено.
Некој начин како да си го повратам акаунтот? Знам дека секогаш може да си направиш нов но часови и денови имам потрошено на овој у пм, сега незнам од каде да почнам да пребарувам за филм да гледам.![]()

Si me smesal so nekoj, ja Hansol ne sum imalНели Мицата за Хансол ја смени од кај сеа за Амбер?
2016 кога прв пат дојдов во темава може само мислеше да ја смениш. Имаше и видеа од тоа како работи Хансолот и анализи и слично ако не се лажам.
сега гледам истата за Амбер ја менуваш чудно што бидна со Хансолот? За некоја година да не биде дека за друг модел си ја сменил? Па да излезе дека покрај сите видеа и демонстрации и фалења ти уствари на Јапонец да си се греел
За тој што му ја шитнав ли збориш ? Прашај го другарти @mdeni kolku mu zedov на докторот за половна FH35VE користена зима али две....и многу му зедов за користена ама толку разбираше му напраиле филм -15 -25 gree a ne trosi moze i da se bannjas na nea, доктор ебаго што разбират тој sto e COP/SCOP ali TOL/VOLНе би бил изненаден FH-то уште да му е главно грејно тело... а само да ја слика и промовира Амберката за платичка![]()
Го гледав уште во септември. Одличен филм . 4.5/5Го гледаше ли некој triangle of sadness?
Генерално ок се одвиваше како филм се до крајот. Да не пишувам сполјер, ама нз оти онака, некој сеоски обид да заврши ко Chinatown од Полански.
Не е проблем он што фанал некоја, туку овој буби што му го прави филмот дека е некој стручњакАбе дудук... па имаше пивнато некоја одфазла а?
Од понеделник... дан ти тргни неделава...

Oppenheimer has a production budget of $100 million and an equal marketing budget.Нема да ги извадат парите да ги платат сите овие актери лол.

Сите модерни холивудски филмови имаат буџет за рекламирање колку што коштала продукцијата.Oppenheimer has a production budget of $100 million and an equal marketing budget.