Tinder

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.328
Поени од реакции
21.635
Vo Norveska samo od socijalno moze da lapa skoro 1000€ mesecno...
Nesfatlivo mi e da prai takvi raboti za obrok i toa vo Makedonija...
Mora prikaznata da ne e tocna, nema smisla da e vistinita ili ako e vistinita togas nesto debelo ne e vo red so devojkata.
Зошто несфатливо, не мора да значи дека се работи за оброк и гола егзистенција, туку за авантура. Девојката го шета светот и опстанува екслоатирајќи го кавалерството кај мажите.

Е сега, малку е проблем што овој потфат, колку и да е возбудлив, со себе си носи и одредени ризици, бидејќи на крај може и да ја најдат во некој гепек, ладна.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.327
Поени од реакции
4.611
Мене посебен впечаток од причава ми остави што се работи за Норвежанка во Скопје, која работела во Тасманија на фарма за компири по 12 саати, а заработувала пасивно.
Живеела во многу држави, разменивме и фб деновите пред да се сретнеме не ми се веруваше ни мене во ништо од тоа што зборува, после средбава тоа скролав низ постови од пред 4-5 год. Али нормално не скролам саат време пред да излезам со некоја од тиндер

Во Колумбија живеела во Меделин, со големи букви пишала ACCIDENTALLY завршив во најопасната населба, бездомници и секакви луѓе околу мене,дури и полицијата после 8 не одела таму, чекала такси на полноќ и таксистот бил уплашен за неа и и рекол бегај оттука, а она храбро решила дека ќе остане уште. Кај одела и што правела и како ја, ти или било кој друг 'случајно' не живееме таму е лесно за одговор

Па како тоа криминал генг се обидела sex traffick me и добила понуда од милион пезоси(у реалност друго нешто е во прашање :icon_lol:, па еден куп причи за полицајците како се врзала со нив, ама не требало воопшто да им се верува.

Ова се статуси на фб од 2017/2018, со слики од Колумбија, кај патува секој ден.

Последно уредено:
Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.092
Поени од реакции
27.594
Море ставете ја со слика, да си знае народот да бега со време.
Дошла од пичке си матерне таму лососи да јаде муфте од овој намачен народ.
Лососот се лови горе така што сигурно е ефтин кај нив. Така што таа затоа нарачала за да не го троши. Башка 1000 ден вино кај нив е исто како Витач од 130 денари кај нас.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Секако и онлајн и за време на вечера, затоа пишувам јасно беше дека нема ништо. Пред конобарот така ми дојде, без очекувања, тој нејзин збунет поглед што вришти "како се осмелува овој што не го свиѓам да не плати" кога реков секој што пиел/јадел ќе плати беше прајслес како сака нека звучи на форум :D
Јас на твое место ќе си заминев и ќе ја оставев сама да плаќа, како знае и умее. Многу мразам гребатори, фаци што гураат цел живот на туѓа сметка.
Како сака нека звучи на форум, преку такво од бранење на секакви женски изроди ради нишка феминизам.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Не ме разочарувај, ти како феминистка треба да си против мажите да им плаќаат тоа што јаделе и пиеле на жените.
Нели сакате да сте рамноправни со нас, зошто вие да не платите за излегувањето, или секој своето?

Член од
12 март 2009
Мислења
20.407
Поени од реакции
16.608
Лосос околу 1000
Виното од бовин, ја па ја убедував земи ова, a никад не сум го пробал и тоа беше над 1000 сигурно
Десерт и ете ја математиката, ама после 3 чаши вино да ме неќе I took it personal :icon_lol:
поефтино е со Такси до Софија и таму за 2 сини ќе бидеш услужен :cool:
Автоматски споено мислење:

Katolički Tinder u Karlovac doveo 400 samaca koji smjesta žele u brak. Monsinjor im pomagao da zasnuju obitelj
воа може е поврзано со тоа римокатолици мажи што се молат во Хрватска ( да немало клецање пред М(б)рак)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom