Tinder

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.327
Поени од реакции
4.611
takvi gjoa vaa, "setani" aka napadeni od doma, ima so bager da gi sobiras :ROFLMAO:
ama dobar igrac si, od 0-2, si izvadil 2-2 u 90+.
ama si imal 2-3 alarmi so si sobral. jas na prv alarm i digam rucna, ako e drn drn patopisi da razlaga, neka a brka gumata odma. na vaa inflacija, ne e domakjinski sve i svasta da se rane :ROFLMAO:
Ја изгуглав после, у Тасманија работела на фарма за компири по 12 саата. Бар така збореше на едно видео у кое даваше совети за љубов. Или и тоа е лага или видела тешко е, па добила понуда за "пасивност" :D

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Ме интересира само дали кркала срнечко под сач и литро вино од '45 што го пронашле во бункерот на Хитлер или можда свежи морски плодови донесени пред пола саат со DHL за сметката да и биде 2500?

Или пак евентуално бифтек од млад бик ранет со непрскана трева од Шар планина, косена со посебни сребрени коси произведени рачно од семејна ковачница во Германија со традиција од доцен 19-ти век? :LOL:

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.327
Поени од реакции
4.611
Ме интересира само дали кркала срнечко под сач и литро вино од '45 што го пронашле во бункерот на Хитлер или можда свежи морски плодови донесени пред пола саат со DHL за сметката да и биде 2500?

Или пак евентуално бифтек од млад бик ранет со непрскана трева од Шар планина, косена со посебни сребрени коси произведени рачно од семејна ковачница во Германија со традиција од доцен 19-ти век? :LOL:
Лосос околу 1000
Виното од бовин, ја па ја убедував земи ова, a никад не сум го пробал и тоа беше над 1000 сигурно
Десерт и ете ја математиката, ама после 3 чаши вино да ме неќе I took it personal :icon_lol:

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.004
Поени од реакции
42.722
па ова е профитеруша некст левел. Значи имало и само за некој да ги рани што идат на дејтови. Сигурно си има испланирано доручек ручек и вечера кај ќе оди и со кого.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ne ja opravduvam devojkata ako e takva no i ti pa mnogu jak lik si, prvo si rekol ja ke platam pa vo megjuvreme ja prasuvas devojkata dali ke dojde so tebe i odkoga ti odgovara so ne mozam / ne sakam, odlucuvas da ja delis smetkata pa posle toa uste ednas se predomisluvas i vikas sekoj ke si plati toa sto poracal.
Klosar.
Odi ubij se, nebitno sto jadela i dali e grebacka, plati i ja vecerata na devojkata, da si i se svigjal moze i ke si ja ebel.
Jas da sum izlezel so nea ke zaboravese deka e gladna, prvo ke posakase da ja nahranam so kur pa potoa da ja nosam na vecera.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.973
Ne ja opravduvam devojkata ako e takva no i ti pa mnogu jak lik si, prvo si rekol ja ke platam pa vo megjuvreme ja prasuvas devojkata dali ke dojde so tebe i odkoga ti odgovara so ne mozam / ne sakam, odlucuvas da ja delis smetkata pa posle toa uste ednas se predomisluvas i vikas sekoj ke si plati toa sto poracal.
Klosar.
Odi ubij se, nebitno sto jadela i dali e grebacka, plati i ja vecerata na devojkata, da si i se svigjal moze i ke si ja ebel.
Jas da sum izlezel so nea ke zaboravese deka e gladna, prvo ke posakase da ja nahranam so kur pa potoa da ja nosam na vecera.
20 dena jadela gaga po restorani po skopje, dosta i e. a stavil u red bratot @Feisty , se regularno.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.973
Како ја ставил у ред? Побарал да му се продаде за една вечера.
sama rekla deka 20 dena jadela gaga (po restorani). jest da majka tereza e od kaj nas, ama ratna doba e, inflacija na nivo. da se ranat takvi e nepotreben luksuz.

dating apps (tinder) se za naogjanje partner, dali na kratko ili dolgo, ne se majka tereza za restorani :D

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Како ја ставил у ред? Побарал да му се продаде за една вечера.
Сива зона Агденце.

Некои жени сами се криви што се поставуваат како што се поставуваат, па после оф леле.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Likot e klosar prva liga a i prikaznata koja ja raskazuva ne veruvam deka e bash taka.
Edna rabota samo ne mi e jasna, kako taa dusicka od Norveska zalutala vo Makedonija sto kur bara tamu. Svashta.
Neka si go fati prviot avion za nazad.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.973
Сива зона Агденце.

Некои жени сами се криви што се поставуваат како што се поставуваат, па после оф леле.
se postavila najdomakjinski. uste label da stave #skopje-free-meals. ako izlegle na date/vecera/whatever, valjda imale nekoj muabet od prethodno.
sama si kazala deka jade gaga mesec dena. muabetot so pocnala da go vrti e klasika, nezz so povekje vi treba od prikaznava

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
se postavila najdomakjinski. uste label da stave #skopje-free-meals. ako izlegle na date/vecera/whatever, valjda imale nekoj muabet od prethodno.
sama si kazala deka jade gaga mesec dena. muabetot so pocnala da go vrti e klasika, nezz so povekje vi treba od prikaznava
Мислам дека постов ти е упатен за Агда, не знам мене зошто ме цитираш.

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.472
Поени од реакции
9.973
Мислам дека постов ти е упатен за Агда, не знам мене зошто ме цитираш.
ako si imas muabet so Agda samo, ima privatna poraka za toa, komentiras kako se postavila. od prviot post ocigledno e kako se postavila.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Kako i da se postavila i kakva i da e, ako sakal da ja ebe trebalo da se otvori malku povekje kon nea i da ja vozi poinaku, da i poraca uste nekoja tura vino.
Ne go biva likov ednostavno pa sea celata krivica ja prefrluva na devojkata.
Brat ti ako si decko na mesto em ubavo ke ja najadese em ubavo ke ja izebese, ti samo cirkuz si napravil vo restoranot. Klovn.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
ako si imas muabet so Agda samo, ima privatna poraka za toa, komentiras kako se postavila. od prviot post ocigledno e kako se postavila.
Очигледно е де.

Јас викам таа е крива што ја третираат како курва, ти викаш таа е крива што се поставила како курва.

И, што е нашава дискусија?

Kajgana Shop

На врв Bottom