Tinder

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не одби она пола пола, ја се премислив.
Брзо ми беше јасно дека нема ништо од секс, took a shot на крај, ништо, барем пари не потрошив.
Моето однесување е во насока на нејзиното

Бар ќе ме памти по нешто.

Се согласувам Спојлер со се што пиша.
Извини вака што ќе се умешам кога си решил приватни работи да споделуваш на јавен форум, ама валљда и пред да се видите, па и кога сте се виделе сте праеле некој муабет, а сигурно и за време на вечерата сте збореле нешто. За целото тоа време не и спомна ништо за кај тебе, па дури и на шала, него и го плесна кога конобарот ви ја носеше сметката? Што очекуеше најискрено? :)

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.506
Поени од реакции
4.336
i posle ne bile korisni dating apps :ROFLMAO:
#innovative #think #global-travel #eat-well #hhh
Ако не ги бива според оригиналната цел не ги бива.
Не може да бушиш со убодна пила...
Автоматски споено мислење:

Па оваа агда не можам да ја смислам. Еве и да немала пари, ќе нарача нешто ефтино колку да се најаде како бургер. А не ти нарачува лосос, најскупо вино, десерти, итн.
Дреч црвено знаме

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.327
Поени од реакции
4.611
Извини вака што ќе се умешам кога си решил приватни работи да споделуваш на јавен форум, ама валљда и пред да се видите, па и кога сте се виделе сте праеле некој муабет, а сигурно и за време на вечерата сте збореле нешто За целото тоа време не и спомна ништо за кај тебе, па дури и на шала, него и го плесна кога конобарот ви ја носеше сметката? Што очекуеше најискрено? :)
Секако и онлајн и за време на вечера, затоа пишувам јасно беше дека нема ништо. Пред конобарот така ми дојде, без очекувања, тој нејзин збунет поглед што вришти "како се осмелува овој што не го свиѓам да не плати" кога реков секој што пиел/јадел ќе плати беше прајслес како сака нека звучи на форум :D

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
Најјако е што сега сите го плукаат ликот, а типката што се гребе за јадење е жртвата.

И тоа од луѓе што се преселени надвор од земјава, живеат во Европа, европски менталитет, курци-палци. Џабе ви е Европа и цел свет, ако македонскиот менталитет на плукање добро не сте го промениле.

А типот направил тип-топ потег, не зашто го одбила за секс, него зашто типкава испаднала подла личност што живее на туѓа сметка и си го добила убаво со 40 сантими, овај евра.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.003
Поени од реакции
42.722
Сива зона Агденце.

Некои жени сами се криви што се поставуваат како што се поставуваат, па после оф леле.
Лошо се поставила, грешка у чекори, не требала да му каже дека јадела беспари 20 дена.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.867
Поени од реакции
50.313
Море ставете ја со слика, да си знае народот да бега со време.
Дошла од пичке си матерне таму лососи да јаде муфте од овој намачен народ.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Светски патник бе :pos:

Некој да помисли кујзне што значи титулава а тоа да ти било клошарење, келепур и курвање.

Светски патник, доека не заглави у Боговиње со одземен пасош па да плаче како зајак и да се чуди што ја снашло.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.938
Поени од реакции
25.400

Некој да помисли кујзне што значи титулава а тоа да ти било клошарење, келепур и курвање.

Светски патник, доека не заглави у Боговиње со одземен пасош па да плаче како зајак и да се чуди што ја снашло.
Мене ме чуди како толку време добивала бесплатни вечери и нема наебано досега од некој.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Заебал работа форумџијава, кога видел што фаца е требало да ја прати до кај браќата, ќе ја унапределе одма од светски патник во танчерка на шипка. Таман прилика светските медиуми да направат документарец за примарните бизниси на нашите мили сограѓани.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мене ме чуди како толку време добивала бесплатни вечери и нема наебано досега од некој.
Oд кај знаеш дека нема наебано?
ехеее, наебана и изебана е оваа само некад и се посреќува да начека некој неискусен ко братов па да јаде лосос, глеаш немала јадено од 8 сабајле до 11 вечер, па да не бил лососот другото сабајле ќе пушела кур за геврек со заби пуни сусам.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.622
Поени од реакции
24.998
Oд кај знаеш дека нема наебано?
ехеее, наебана и изебана е оваа само некад и се посреќува да начека некој неискусен ко братов па да јаде лосос, глеаш немала јадено од 8 сабајле до 11 вечер, па да не бил лососот другото сабајле ќе пушела кур за геврек со заби пуни сусам.
tesko toa ovaa ima pari na strana za do tolku samo pak glupo se isponasala.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
tesko toa ovaa ima pari na strana za do tolku samo pak glupo se isponasala.
Уствари и тоа што викаш, чим на крај имала 2 илјадарки за лососот и виното очигледно има пари ама послатко и е да се клошари и питачи. Еднаквост на куров. :D

Ама муабетот ми е дека лесно може да наебе у вакви ризични земји ко нашава и после да се чуди што ја снашло. Светски патник заглавил 5 години у Боговиње. Погледнете како изгледа сега. Хелсиншки молчи. Ексклузивно за КОД, Хелга Халгримсон после ужасот што го проживеала во гостиварските села.

Или па е многу искусна и знае кај иде.

Сума сумарум, од 10 вечери, 6 ќе ги исплати со пичка.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Или па е многу искусна и знае кај иде.
Ова е дефинитивно.
Делува ко да таргетира безопасни мажи и ги користи колку/како може. Што е вештина само по себе, свака част за неа. Некад ќе и пројде, некад нема, и тоа е тоа.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.328
Поени од реакции
21.635
Мене посебен впечаток од причава ми остави што се работи за Норвежанка во Скопје, која работела во Тасманија на фарма за компири по 12 саати, а заработувала пасивно.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Vo Norveska samo od socijalno moze da lapa skoro 1000€ mesecno...
Nesfatlivo mi e da prai takvi raboti za obrok i toa vo Makedonija...
Mora prikaznata da ne e tocna, nema smisla da e vistinita ili ako e vistinita togas nesto debelo ne e vo red so devojkata.

Kajgana Shop

На врв Bottom