McLovin
Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 3.582
- Поени од реакции
- 14.017
Само шо го прочитав коментарот на Џонтра одма ми текна на оваа сцена
Само шо го прочитав коментарот на Џонтра одма ми текна на оваа сцена
Зошто би користел роба која има пројдена употребна вредност и или дефективна со веројатни негативни последици?
Ти нема да ја земаш за трајно користење, повеќе како рент-а-кар, да се повозиш малку. Плус сега кога робата е напуштена од првиот купец сигурно се продава и за поефтино.Зошто би користел роба која има пројдена употребна вредност и или дефективна со веројатни негативни последици?
Ако го направиле еднаш...
У мое искуство ја користам изреката "when it rains it pours".Ти нема да ја земаш за трајно користење, повеќе како рент-а-кар, да се повозиш малку. Плус сега кога робата е напуштена од првиот купец сигурно се продава и за поефтино.
Плус на крај на денот може ќе ти се бендиса па ќе си ја задржиш. Ехе ги има еден куп низ градов со половна роба, гледам среќни си ги возат уште.
na filipinite takvite ko tebe baraat zeni u crkva, posle nedelanata misa. ne te zaebavam, seriozno e ova. moze da probas nesto takvo lol...У мое искуство ја користам изреката "when it rains it pours".
Колата ми е половна , и ме остаи у пиздуматерина кога ловев камења. Со дамите..па... постојат повеќе причини зошто е напуштена.
Ic ne se somnevam vo tebe. Ti si objasnil bitkoin, akcii, investicii, si rekle ovoj e makedonskiot voren bufet. Si gi izmestil od shini uste na prv dejt, garant cesni i posteni ti glumele... ko so vikas fini.Јас сите девојки што ги најдов на Тиндер беа саглам и фини. Што направил овој незнам.
Невина не . Само дефинитивно не барам разведена каренка од 37 и нагоре душата да ми ја извади.A Stev ocekuva da najde nevina? Pisi mi za nekoja godina koa ke ostanes sam, ke ti najdam nekoja so mala kilometraza.
А ти зошто си сам и напуштен? Поради високи стандарди?У мое искуство ја користам изреката "when it rains it pours".
Колата ми е половна , и ме остаи у пиздуматерина кога ловев камења. Со дамите..па... постојат повеќе причини зошто е напуштена.
Баш и не се високи стандарди. Ја не барам билдериште од 180cm со плата за ферари, нели?А ти зошто си сам и напуштен? Поради високи стандарди?
А што бараш? Девица? Се плашам дека ќе имаш проблеми со законот.Баш и не се високи стандарди. Ја не барам билдериште од 180cm со плата за ферари, нели?
Ја обаво си опишав. Не разведена. Не каренка . Не дроља со копилиња. Ако тоа за тебе е стандард што е подложен за критики...или ако вадиш просек..па...не е мој проблем да оправам социјални криви дрини . Ја си ја прифатив судбината уште одамна.А што бараш? Девица? Се плашам дека ќе имаш проблеми со законот.
Ама ајде жити мене оваа некоја од рурална америка мора да е.
Види, Стев, ќе го оставам цинизмот настрана и ќе ти се обратам најчовечки. Не се проблем твоите стандарди , си имаш некакви преференции и тоа е океј. Проблем е што лепиш етикети на луѓе кои имале некаков немил настан во животот, за „дроља со копиленца“ зборувам. Намали ги страстите малку и припази на речникот затоа што животот е непредвидлив, не знаеш што може да те снајде.Ја обаво си опишав. Не разведена. Не каренка . Не дроља со копилиња. Ако тоа за тебе е стандард што е подложен за критики...или ако вадиш просек..па...не е мој проблем да оправам социјални криви дрини . Ја си ја прифатив судбината уште одамна.
Автоматски споено мислење:
Ама ајде жити мене оваа некоја од рурална америка мора да е.
Луѓето лепат етикити на мене од ден 1. Заканувај се, ја ќе те чекам.Види, Стев, ќе го оставам цинизмот настрана и ќе ти се обратам најчовечки. Не се проблем твоите стандарди , си имаш некакви преференции и тоа е океј. Проблем е што лепиш етикети на луѓе кои имале некаков немил настан во животот, за „дроља со копиленца“ зборувам. Намали ги страстите малку и припази на речникот затоа што животот е непредвидлив, не знаеш што може да те снајде.