Си купив книга

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
20221022_175655.jpg

Ми останаа уште:
1. Наивен. Супер - Ерленд Лу
2. Смешни љубови - Милан Кундера
3. Бесмртност - Милан Кундера
4. Варијантата Линебург - Пауло Мауренсиг
5. Тонио Крегер / Тристан - Томас Ман
6. Игра со стаклени монистра - Херман Хесе
7. Историја на светот во 10 1/2 поглавја - Џулијан Барнс

+еден дел од Волшебниот рид - Томас Ман

Прегледај го приврзокот 349077

Ми останаа уште:
1. Наивен. Супер - Ерленд Лу
2. Смешни љубови - Милан Кундера
3. Бесмртност - Милан Кундера
4. Варијантата Линебург - Пауло Мауренсиг
5. Тонио Крегер / Тристан - Томас Ман
6. Игра со стаклени монистра - Херман Хесе
7. Историја на светот во 10 1/2 поглавја - Џулијан Барнс

+еден дел од Волшебниот рид - Томас Ман
Ако ја зема од фб групата вчера, мило ми е што заврши кај тебе. Иако ми е криво што пак ја испуштив :ROFLMAO:

Ако ја зема од фб групата вчера, мило ми е што заврши кај тебе. Иако ми е криво што пак ја испуштив :ROFLMAO:
Да, баш од таму. Ме тагна еден пријател па затоа брзо реагирав, а госпоѓата беше љубезна да ми ја донесе до работа за неполн час.

Злате, Тонио Крегер од Ман прашај кај Блага можно е да ја има се уште. Последниот пат (пред 2 месеци) ми пиша дека ја има ама веќе ја најдов од кај друг и не ја земав. :)

И јас ја земав последно, заедно со „Мачорот што ги спаси книгите“.
Да се пофалам дека ги имам сите преводи (уште оваа да ја прочитам треба) од Мураками на македонски (10-тина книги), освен трите IQ84 :D

Инаку, педерска работа направија ТРИ. Едно 90% сум сигурен дека кога излезе преводов на The wind-up bird chronicle, цената и беше 600 или 620 денари. Го пуштија попустот од 25% за деновите на Мураками, кога книгата ја ставиле на оригинал цена од 650 денари (само 2 месеци откако излезе преводот)...

Ко ќе ми текне дека му се смеев(ме) на Сунѓерот боб апропо корици... :sramezliv::icon_mrgr:

Да се надоврзам на корици и Кафка од Антолог, тој шо ги дизајнираше трите книги треба да му се забрани книга да види во животот. На Процес од страната кај шо е името почнува со таб празно место повеќе за разлика од другите, па немам нешто погрдо на полиците од овие 3 книги.

Да се надоврзам на корици и Кафка од Антолог, тој шо ги дизајнираше трите книги треба да му се забрани книга да види во животот. На Процес од страната кај шо е името почнува со таб празно место повеќе за разлика од другите, па немам нешто погрдо на полиците од овие 3 книги.

А?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom