- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.436
- Поени од реакции
- 38.527
Сосе Џон Сноу, мислам дека се вкупно деветмина Егоновци во историјата. Овие двајца (чичко и внук, на некој начин), мислам дека се единствени со исто име во исто време.
4 сезони ќе има серијава. Потврдено е.Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
А знаеш која серија си ја пуштил?Јас чисто процедурално да си пишам, ја пуштив последнава епизода (8ма), изгледав околу третина од неа, умрев од досада, останатото го измотав и видов само дека на крај умира кралот (ни името не му го знам), ја изгасив и си пуштив Rick and Morty наместо да трошам време на ова
Нека си ебе матер серијава, ептен ми е sunk-cost fallacy...
Не е директен, не може да биде, зашто децата на Алисент имаат презиме Таргарјен. Марџери има корени од Хајтауер фамилијата, по мајка и Алери, но таа таа го носи презимето Хајтауер, исто како и татко и, дедо и, прадедо и... Значи некој пра-пра-пра-дедо на Марџери бил брат или братучед на Алисент, а не дека таа потекнува од Алисент.
Нема да стигне ни приближно до робертовата буна.Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
Сеуште немаш желба да и дадеш барем шанса?Нема да стигне ни приближно до робертовата буна.
На ова ваљда ќе му дадам шанса, ама она другото ако го гледам, ми се чини дека ќе убијам некого, на лице место. Така да, не гледајте со мене RoP.Сеуште немаш желба да и дадеш барем шанса?
ne vikna, pu janasanaТребаше само дракарис да викне принцезана..
Ларис имал фут фетиш![]()