House of the Dragon

За кој тим сте во војната наречена „Танц на змејовите“?

• Тимот на ЦРНИТЕ - Кралицата Ренира I

• Тимот на ЗЕЛЕНИТЕ - Кралот Егон II

• Неопределен

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.436
Поени од реакции
38.527
Сосе Џон Сноу, мислам дека се вкупно деветмина Егоновци во историјата. Овие двајца (чичко и внук, на некој начин), мислам дека се единствени со исто име во исто време.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
4 сезони ќе има серијава. Потврдено е.
Автоматски споено мислење:

Јас чисто процедурално да си пишам, ја пуштив последнава епизода (8ма), изгледав околу третина од неа, умрев од досада, останатото го измотав и видов само дека на крај умира кралот (ни името не му го знам), ја изгасив и си пуштив Rick and Morty наместо да трошам време на ова :icon_lol:

Нека си ебе матер серијава, ептен ми е sunk-cost fallacy...
А знаеш која серија си ја пуштил?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.681
Ок, ок... па секако се фамилија, зарем не може да личи на чичко му?
Па не дека не личи и на татко му.
Viserys_I_Targaryen_Official_Guide.jpg

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.436
Поени од реакции
38.527
Не е директен, не може да биде, зашто децата на Алисент имаат презиме Таргарјен. Марџери има корени од Хајтауер фамилијата, по мајка и Алери, но таа таа го носи презимето Хајтауер, исто како и татко и, дедо и, прадедо и... Значи некој пра-пра-пра-дедо на Марџери бил брат или братучед на Алисент, а не дека таа потекнува од Алисент.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.576
Поени од реакции
85.255
Дали некој знае колку години ќе опфати дејството на серијава. Дали ќе заврши по неколку сезони кога ќе ги снема повеќето од ликовите кои ги запознавме, или ќе му прават фаст форвард и скокање до Battle of the Trident, што e некаде 150 години од настаните што ги гледаме сега.
Нема да стигне ни приближно до робертовата буна.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.576
Поени од реакции
85.255
Сеуште немаш желба да и дадеш барем шанса?
На ова ваљда ќе му дадам шанса, ама она другото ако го гледам, ми се чини дека ќе убијам некого, на лице место. Така да, не гледајте со мене RoP.

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.134
Поени од реакции
10.497
Епизодата беше губење време целата можеше за 15 минути да е и да прикажат нешто побитно од catch me if you can.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.894
Поени од реакции
20.566
Требаше само дракарис да викне принцезана..
Ларис имал фут фетиш :icon_lol:

Последно уредено:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.538
Поени од реакции
10.341
Требаше само дракарис да викне принцезана..
Ларис имал фут фетиш :icon_lol:
ne vikna, pu janasana :mad:
samo zmaj mu se izzdrigna kvalitetno u faca :ROFLMAO:

taman mislev da ja prekinam epizodata i serijata, ispadna ova so zmejot. kje ja dogledam barem prva sezona sega hhh

Kajgana Shop

На врв Bottom