И ја. Ако во животот немам обврски и цел ден лежам пред ТВ. У овај случај се пријавувам на евентов да гледам квалитетен хорор филм а не да си губам време без врска.Не знам кој е критериумов за да биде трол предлог, само оценката ли? Оценката е субјективна. Иначе видов и ја трејлер и дава вајб на Far Cry.
Да го сретнам на тв би му дал шанса.
Ќе мислеше за овој филм дека е трол предлог?И ја. Ако во животот немам обврски и цел ден лежам пред ТВ. У овај случај се пријавувам на евентов да гледам квалитетен хорор филм а не да си губам време без врска.
Јас не знам зошто ми ставаш Хаха на псотот наместо да ме частиш пиво што те чувам од лоши предлозиНе знам што подразбира под квалитетен хорор филм.
Не.Ќе мислеше за овој филм дека е трол предлог?
Како што кажав, немам изгледано голем број хорор филмови. Како и во сите жанрови и во овој сигурен сум дека има 10-15 добри хорор, светски познати, хорор филмови.Не знам што подразбира под квалитетен хорор филм.
Значи не беше пресудна оценката за да го константирам тоа. Го изгледав трејлерот, чисти глупости. Морав да прочитам и некој коментар. Не видов позитивен. Тоа е.Претежно хорор филмовите имаат лоши оценки, особено овие од 00`s, така да не е репер баш тоа.
Нека не се секира таа тиквичка, ја ќе му го гледам филмов. И така неделава почнувам покасно на работа па ги утепувам вечерите со глупи филмови.
Боље хаха и пиво, отколку игнор и пиво.Јас не знам зошто ми ставаш Хаха на псотот наместо да ме частиш пиво што те чувам од лоши предлози
И мене не ми се свиѓа тој, ама ќути да не не слушне гранде одма ќе ни направи кенслБоље хаха и пиво, отколку игнор и пиво.
Дајте му бе некој ко Rosemary Baby нека скапе од досада и нека дојде тука да праша што е страшното.
По трејлерот изгледа бебе оставено само, надвор на планина да плаче било шок и страв од епски размери во седумдесетите. Сега тоа е секојдневие од детството за секој циго.Боље хаха и пиво, отколку игнор и пиво.
Дајте му бе некој ко Rosemary Baby нека скапе од досада и нека дојде тука да праша што е страшното.
Никого не го интересираат твоите анализи на ТРЕЈЛЕРИ, одмори не.По трејлерот изгледа бебе оставено само, надвор на планина да плаче било шок и страв од епски размери во седумдесетите. Сега тоа е секојдневие од детството за секој циго.
Бич плиз.
Нов сум во ова и си фармам лајковиНикого не го интересираат твоите анализи на ТРЕЈЛЕРИ, одмори не.