На Gley имаат додадено некој нови македонски содржини. Не знам дали нешто од ова сте гледале.
Скопје 2020 - документарен филм за загаденоста во Скопје
Луѓе без земја - и ова најверојатно документарен филм за некоја партизанка и егејка Вера Фотева.
Вера - филм за вера сместена во дом за стари лица која сака да стави крај на нејзиниот живот.
Театарот Скупи - документарен филм за пронаоѓањето на театарот Скупи.
Од друга македонска содржина филмови кој верувам се имате гледано е
Џган
Дедо и внук
Панкот не е мртов
Пепи и Муто
Стела
Трето полувреме
Ефектот на среќата
HEY!
Врба
Скопје remixed
Пред дождот
Балканот не е мртов
Ослободување на Скопје
Незаборавна пролет во заборавено село/ Pranverë e paharruar në fshatin e harruar
Ова не е американски филм
Прашина
Сенки
Мајки
Моето езеро
Година на мајмунот
Од македонски серии
Преспав
Куќен притвор
Фамилија Марковски
На терапија
Слаба понуда на филмови ама ајде да се надеваме на додавање уште филмови. Јас не сум претплатен но бидејќи еднаш кога даваа бесплатно испробав и ми остана на телевизорот инсталирана апликацијата.
Не ми се допаѓа кај Gley што премногу се фокусирани на додавање содржини од српската и пред се регионална продукција а многу помалку на македонска продукција содржини.
Скопје 2020 - документарен филм за загаденоста во Скопје
Луѓе без земја - и ова најверојатно документарен филм за некоја партизанка и егејка Вера Фотева.
Вера - филм за вера сместена во дом за стари лица која сака да стави крај на нејзиниот живот.
Театарот Скупи - документарен филм за пронаоѓањето на театарот Скупи.
Од друга македонска содржина филмови кој верувам се имате гледано е
Џган
Дедо и внук
Панкот не е мртов
Пепи и Муто
Стела
Трето полувреме
Ефектот на среќата
HEY!
Врба
Скопје remixed
Пред дождот
Балканот не е мртов
Ослободување на Скопје
Незаборавна пролет во заборавено село/ Pranverë e paharruar në fshatin e harruar
Ова не е американски филм
Прашина
Сенки
Мајки
Моето езеро
Година на мајмунот
Од македонски серии
Преспав
Куќен притвор
Фамилија Марковски
На терапија
Слаба понуда на филмови ама ајде да се надеваме на додавање уште филмови. Јас не сум претплатен но бидејќи еднаш кога даваа бесплатно испробав и ми остана на телевизорот инсталирана апликацијата.
Не ми се допаѓа кај Gley што премногу се фокусирани на додавање содржини од српската и пред се регионална продукција а многу помалку на македонска продукција содржини.