- Член од
- 1 мај 2021
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 760
Овој па коа ќе објави пост тука, прво ти застануе срцето чиниш си заскитал на минско поле негде у Фландрија.Пуштија ддв
Прегледај го приврзокот 341549
Тие ме наоѓаат мене, ми излегуваат на фб. По стотка ги даваше морав да ги земамОвој па коа ќе објави пост тука, прво ти застануе срцето чиниш си заскитал на минско поле негде у Фландрија.
Ептен добри наслови ги наоѓаш, како и да е.
Може да ми кажеш од каде го купи комплетот?Сетов сака професионален фотограф, не аматер ко мене ама се надевам малку ви доловив колку е убав
Прегледај го приврзокот 321211
Да да, од awesomebooks, околу 100€ го платив.Може да ми кажеш од каде го купи комплетот?
Моја препорака е да го прочиташ романот „Обломов“, тоа е еден релативно непознат руски класик.
Од Друга приказна, да. Веројатно, ќе ги има и по книжарници наскоро. 250 беа. Кои други ги спремаат? Исто од Угрешиќ, така?@ЈуријАркадиевич од Друга приказна или веќе се наоѓаат и низ книжарници? Ме интересира и цената.
Видов кај Контрапункт дека спремаат уште две за нареден месец, едвај чекам!
Да, да, од неа. Тука нема ништо и Црвено училиште. Љубопитна сум за вторатаОд Друга приказна, да. Веројатно, ќе ги има и по книжарници наскоро. 250 беа. Кои други ги спремаат? Исто од Угрешиќ, така?