- Член од
- 7 јуни 2011
- Мислења
- 4.298
- Поени од реакции
- 3.339
Инаку тука акционер беше Сашко..da ama sega ke rabotele sami ovde, takvo bilo baranjeto za dozvola za rabota bez makedonski akcioneri
Инаку тука акционер беше Сашко..da ama sega ke rabotele sami ovde, takvo bilo baranjeto za dozvola za rabota bez makedonski akcioneri
48 саата мислам треба да пројдат.Како е правилото со одложен натпревар? Денеска требаше да се одигра натпреварот, но одложен е. Доколку не се одигра утре, во вторник ли парите ќе ги исплатат без одложената?
Да ме потсети некој како беше.
У наша клаџа? Едно време беше 72 часа да се чека, не знам сеа да не смениле до крај на коло да е, али сигурно е една од овие 2 работи, трета нема. Јбг уште живееме во 2005 година.Како е правилото со одложен натпревар? Денеска требаше да се одигра натпреварот, но одложен е. Доколку не се одигра утре, во вторник ли парите ќе ги исплатат без одложената?
Да ме потсети некој како беше.
Во Моцарт да.У наша клаџа? Едно време беше 72 часа да се чека, не знам сеа да не смениле до крај на коло да е, али сигурно е една од овие 2 работи, трета нема. Јбг уште живееме во 2005 година.
Ебати среќата, 6-4 у тај брејк и успеа да изгуби копиле аргентинско...Себастијан Баез 2.50.
Фокина пресврт?Рамос Вињолас - Џери, тајбрејк на утакмица е 2.05, поклон според мене.
Сега видов, мада прав земјаш е Мусети така да не би играл против него, особено не кога водиФокина пресврт?
Валуе на ситно беше работата, ништо посебно мусети колку овај шо се сам убијалСега видов, мада прав земјаш е Мусети така да не би играл против него, особено не кога води
Ramos 2/0 tocen 3.15Рамос Вињолас - Џери, тајбрејк на утакмица е 2.05, поклон според мене.
По меѓусебен не би ја играл така, земја 2/2 има Џери.Ramos 2/0 tocen 3.15