OMG!!
Пилот
- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 2.725
- Поени од реакции
- 2.497
Минен пројде, имаше добри шанси да изгуби и Алкараз, али јбг.Штруф - Алкараз 1 4коеф,
Мугуруза - Минен 2 4.50
Заневска - Крејчикова 1 4.50
Трите синглови по иљадарче.
Минен пројде, имаше добри шанси да изгуби и Алкараз, али јбг.Штруф - Алкараз 1 4коеф,
Мугуруза - Минен 2 4.50
Заневска - Крејчикова 1 4.50
Трите синглови по иљадарче.
Mi kaza drugar sto raboti vo kladilnica deka ovde vo Makedonija im bil konfiskuvan imotot od murtinskite kvinslinziЗнае ли некој зошто е затворена Максбет? Дали ќе се отвори повторно?
Јас па добив инфо дека отвориле во другите градови, а утре Скопските локали.Mi kaza drugar sto raboti vo kladilnica deka ovde vo Makedonija im bil konfiskuvan imotot od murtinskite kvinslinzi
Автоматски споено мислење:
Denes Kolumbija : Cile 1 kosarka, vcera ja uplativ za 1,85...sega e padnata na 1,5...moze da se vrze so Urugvaj: Brazil 2 i Venezuela : Argentina 2
Срце моеБадоса да го земе втор сет 1.80.
Многу подобро игра, така да јас одам на поголема уплата.
#23 лоудинг2.30 на Надал е поклон, паѓа Фриц на притисок.
Нори прв сет, 2коеф.
Mozebi, ama ima novi gazdi, taka zborat po kladilniciЈас па добив инфо дека отвориле во другите градови, а утре Скопските локали.
Автоматски споено мислење:
Јас па добив инфо дека отвориле во другите градови, а утре Скопските локали.
Kако што слушнав ги зеле Србите, е сега дали е вистина не знам.Mozebi, ama ima novi gazdi, taka zborat po kladilnici
Па мах бет нема што да ја земаат срби ,тоа си е српска кладилницаKако што слушнав ги зеле Србите, е сега дали е вистина не знам.
Рибакина, 2коеф.
Жабур изгледа катастрофално.
da ama sega ke rabotele sami ovde, takvo bilo baranjeto za dozvola za rabota bez makedonski akcioneriПа мах бет нема што да ја земаат срби ,тоа си е српска кладилница