Spored calkulatorov okolu +20%Neli blok 3 ke bide ista cena kako momentalnata a blok 4 kako na berzata ovaa nekako mnogu pogolemo pokacuvanje izleguva od prvicnoto najaveno.
Kaj da e site ke ne doizbrkaat od Makedonija.!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Spored calkulatorov okolu +20%Neli blok 3 ke bide ista cena kako momentalnata a blok 4 kako na berzata ovaa nekako mnogu pogolemo pokacuvanje izleguva od prvicnoto najaveno.
Gi gledam i jas klimite na Haier i Midea, no 18000 btu. Na youtube naletav na nekoi videa za Haier poslabite klimi do 2,5kw i se iznenadiv deka nemaa Hitachi compresor, tuku nekoj si Richi Precision.. skoro site poslabi modeli pod 3,5kw.може ли некој да ми каже мислење и искуство за некој од овие модели на инвертер дали модулираат при постојана работа?
или некој друг модел за кој сте сигурни?
(проблемот е во тоа што сум ограничен за просторот, висината на внатрешната единица мора да е макс 26/27cm, и само овие модели ги најдов што ми одговараат...)
HAIER Tide Green AS25THMHRA (Hitachi компресор)
HISENSE Easy Smart CA35YR03G (GMCC Rotary компресор)
TESLA TT34EX81-1232IAW (GMCC Rotary компресор)
секој модел од сите клими може да има различни компресори, но мене ме интересираше некој дали има некоја од тие клими да каже како е задоволен и дали модулираат со мала потрошувачка, а да не се инвертери само на хартија.Gi gledam i jas klimite na Haier i Midea, no 18000 btu. Na youtube naletav na nekoi videa za Haier poslabite klimi do 2,5kw i se iznenadiv deka nemaa Hitachi compresor, tuku nekoj si Richi Precision.. skoro site poslabi modeli pod 3,5kw.
vidi 9:29 od videoto.. iako ne e bas toj model.![]()
Обзор кондиционера Haier Pearl 2022
Это второј участник нашего Топа лучших китајских кондиционеров 2022 годаТаблица с результатами участников по ссылке https://a-klimat.quickconnect.to/d/s/o98V...www.youtube.com
Дечки споредба измеѓу
1.TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E INVERTER 3.5kw
2. Mitsubishi MSZ-AP35/MUZ-AP35
Која вие би ја избрале?

Каде можам да симнам филмски постери во JPG со добра резолуција? Да може да се испечати, да се стави во рамка 60x80cm или така нешто и да се закачи на ѕид.
Gi gledam i jas klimite na Haier i Midea, no 18000 btu. Na youtube naletav na nekoi videa za Haier poslabite klimi do 2,5kw i se iznenadiv deka nemaa Hitachi compresor, tuku nekoj si Richi Precision.. skoro site poslabi modeli pod 3,5kw.
vidi 9:29 od videoto.. iako ne e bas toj model.![]()
Обзор кондиционера Haier Pearl 2022
Это второј участник нашего Топа лучших китајских кондиционеров 2022 годаТаблица с результатами участников по ссылке https://a-klimat.quickconnect.to/d/s/o98V...www.youtube.com
Дечки споредба измеѓу
1.TOSHIBA SUZUMI PLUS RAS-13PKVSG-E INVERTER 3.5kw
2. Mitsubishi MSZ-AP35/MUZ-AP35
Која вие би ја избрале?

How fucking dare you??????Гослинг е многу грд
Јас па Кен го знам со црна коса, значи како Кавил.Далеку од грд, но не знам што бара во улогава ни јас. Плус, нели Кен има кафена коса?

Јас па Кен го знам со црна коса, значи како Кавил.
Хенри Кавил и Марго Роби да ми глумат љубовен пар е нешто на коешто ќе му дадам 10/10 на негледано![]()
Може бил и со црна, во секој случај потемна, а не ко Рајан што го стокмиле сега.