Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.161
- Поени од реакции
- 27.788
Да, што у слободно време снима видеа на Only Fans.Што си замислуваше, 22 годишна студентка на Филолошки?
Да, што у слободно време снима видеа на Only Fans.Што си замислуваше, 22 годишна студентка на Филолошки?
Кога сме кај Заниоло, да се запознаеме и со мајка му
Би ја распарал ко патент.
Тоа од прилика би изгледало вака
Не дај Боже да рокни некоја нуклеарка кај нас, на небото ќе се создаде облак од брашно и тоалетна со по некое паковање макарони.
До сега на Урко и Маркез им беше забрането да се радуваат у случај да лапаме титула у мај, а сега на списокот е и Лупхол. Ќе ве гонам насекаде ако видам дека славите титула, а можно е и да ви наштетам физички, небитно кој метод ќе го одберам. Неранимајковци едни!
Какво сензационално враќање на Син.Со оглед на моето традиционално прославување на титули, ќе треба барем примерно да се понашаш пред мајка ти и секако да почекаш барем да се облечеме.
Но со оглед дека ти лани највише славеше титула и се курчеше низ целиот интернет после сите срања изнесени на сметка на господинот Конте кој ќе изгубел титула од Пиоли, можам и јас да си дозволам ваква мала прославичка, во кругот на семејството, не моето секако. Барабо една невоспитана!
Не се нормалниКакво сензационално враќање на Син.
аман бре пред татко ми ја отвориф фотката хахахахахаГледав стари фото-натпревари. Во темата за машка голотија излезе ова:
Подумрев
Не си го изненадила. И тој има таковаман бре пред татко ми ја отвориф фотката хахахахаха
Да го овековечиме постов на ЗлатеПлус, реално јас не знам што виде во нејзе. Грда е ко к**. Во хипотетичка ситуација да треба да бирам дали да имам секс со неа или со него, попрво со него би имал отколку со неа.
Како може глушецот да биде газиран. Како да не е доволно што личиш на глушец, па згора на тоа уште и газиран да си.лингур со фаца на газиран глушец наречен Вил Смит
АЛОО БОБИ МИЛЕВСКИ КЛАСИКА ШОФЕР У ГРАДСКИ. КАДЕ БЕ СО ТАА КОШУЛА НА ВАКВА БИТНА УТАКМИЦА
Боби помини ги Португалциве све ти праштаме, 41ец твој е да го тераш накај Драчево.
И црна маица под неа, тотално кулира.
А можел комотно бела домаќинска да облече да биде комплетна сликата со ПЛАВА чуварска кошула.
Пофалби и за сватот Сантош, тоталира, смрди на здив од ракија, цигари и попладневна дремка со арома на вчерашна пот на истата кошула.
извини душо, но пукнав од смеење..ладна вода за поздрави ташациладна вода, у почеток е тешко но е убаво за кожата, и ташаците стануват поздрави...
Што ли се треба да имаш поминато низ животот да си замислиш како жена го смука на некој пекинејзерИма некој процент, ама тие се над 35 се ебат како штуки со кучињата, обично лабрадор, ротвајлер и сл. ...а на тие малите им ги пушат некои.