Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.687
Поени од реакции
115.382
До сега на Урко и Маркез им беше забрането да се радуваат у случај да лапаме титула у мај, а сега на списокот е и Лупхол. Ќе ве гонам насекаде ако видам дека славите титула, а можно е и да ви наштетам физички, небитно кој метод ќе го одберам. Неранимајковци едни!

Член од
16 април 2014
Мислења
7.337
Поени од реакции
11.748
До сега на Урко и Маркез им беше забрането да се радуваат у случај да лапаме титула у мај, а сега на списокот е и Лупхол. Ќе ве гонам насекаде ако видам дека славите титула, а можно е и да ви наштетам физички, небитно кој метод ќе го одберам. Неранимајковци едни!
Мислам дека Урко и без забраната нема да се радува :D

бтв кој го сметате за конкурент за скудетото?
Мене Јуве ме плаши. Да не го активираат системот "пенал во 90та"

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.360
Поени од реакции
14.778
И да останеа 11 на 11 мислам дека немаше шанси да дадеме уште 2 гола. Едино по некоја случајност нешто да го однесевме мечот у продуженија што ќе беше самоубиство според мене.
Као буквално немаше шанси да пројдеме вчера. Дури и да догуравме до продужетци, не беа кадарни ни да помислат на трет гол, а кој ја гледал пенал серијата Ливерпул-Челзи знае дека ни на пенали нема што да бараме со нив. Победа за самодоверба и нека тргнат по скудето.
Па пред двобојот речиси никој не мислеше дека на Интер ќе му фали само еден гол за продолженија.

Не држи муабетот дека немале шанси ниту на пенали, па добро е што изгубиле, без да се самоубијат во продужетци, како што вика Џонтра.

По ова логика Интер не ни требало да игра ЛШ, а камоли да поминува групи, затоа што нема шанси да освои.

Да дадеше Интер некако уште еден гол, не сум сигурен дека Ливерпул ќе беше толку сигурен и смирен во продолженијата и на пенали. А и дека тие 30 минути, толку ќе го уништија Интер за да не може да направи ништо во италијанско.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.627
Мислам дека Урко и без забраната нема да се радува :D

бтв кој го сметате за конкурент за скудетото?
Мене Јуве ме плаши. Да не го активираат системот "пенал во 90та"
Ако ги победиме Болоња а изгубиме од Јуве и до крај имаме уште две нерешени, а Јуве буквално победи на секој натпревар, ние пак ќе бидеме пред нив.
За мене до Неделата Наполи ми беше најсериозен ама со таа победа Милан доби крилја и дефинитивно они ќе бидат до самиот крај. Особено што наредните три кола им се лесни ама затоа последните пет им се доста тешки. На 20ти Април играат со нас во купот па потоа ги имаат Лацио, Верона и Сасуоло во гости и Фиорентина, Аталанта на домашен.
Искомплициравме што им дадовме 3 бода плус во директниот и што имаат подобар H2H ама ајде ваљда се ќе испадне како што треба на крај.

Последно уредено:

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.618
Па пред двобојот речиси никој не мислеше дека на Интер ќе му фали само еден гол за продолженија.

Не држи муабетот дека немале шанси ниту на пенали, па добро е што изгубиле, без да се самоубијат во продужетци, како што вика Џонтра.

По ова логика Интер не ни требало да игра ЛШ, а камоли да поминува групи, затоа што нема шанси да освои.

Да дадеше Интер некако уште еден гол, не сум сигурен дека Ливерпул ќе беше толку сигурен и смирен во продолженијата и на пенали. А и дека тие 30 минути, толку ќе го уништија Интер за да не може да направи ништо во италијанско.
Ova mene me maci, potcenuvackiot karakter. Inter sevkupno vo ovoj dvomec bese na nivo duri i vo pogolem period podobar protivnik. Zal mi e za vtoriot zolt koj spored mene bese prestrogo daden (cist start na topka, niti zadocnet niti nameren udar na pederceto Fabinho).
Ne znam zosto ne se gleda VAR pri vakvi bajagi somnitelni odluki? I bukvalno sum so gorclivo custvo poradi ova. Sto ke bese ako bevme ramnopravni na terenot uste 30 min?
Na leto Vecino, Darmian i slicni proseci na nivo na fk zeleznicar out i da se kupat par igraci, zatoa sto koga ovie vleguvaat vo igra nivoto na igra e vo minus.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.912
Поени од реакции
23.627
Колку години поминаа откако Модриќ се поврзуваше со Интер? Три? Четири?
Којзнае дали сето тоа беше само новинарска патка или имало некаков контакт со играчот/агентот, ама еве и на 36 гази. Со Брозо и Барела ќе беа комбинација снова.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.499
Поени од реакции
6.935
Интересно ќе биде ако Челзи се распадне деновиве, ќе си дојде Лукаку пак назад изгледа

Член од
14 март 2010
Мислења
16.960
Поени од реакции
16.316
Колку години поминаа откако Модриќ се поврзуваше со Интер? Три? Четири?
Којзнае дали сето тоа беше само новинарска патка или имало некаков контакт со играчот/агентот, ама еве и на 36 гази. Со Брозо и Барела ќе беа комбинација снова.
И после коа ќе влезат на нивно место Гаља и Весино, автоматски си го заебал противникот.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ќе ти славам пред фаца, како Мурињо на Камп Ноу и ништо нема да можеш да ми направиш. :kafence:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.499
Поени од реакции
6.935
Брозовиќ е здрав ќе игра со Торино. Де Вриј ќе одмара, и поарно, братот е во многу лоша форма. Дамбо ми е постабилен таму од него сега.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.133
Со оглед на моето традиционално прославување на титули, ќе треба барем примерно да се понашаш пред мајка ти и секако да почекаш барем да се облечеме.
Но со оглед дека ти лани највише славеше титула и се курчеше низ целиот интернет после сите срања изнесени на сметка на господинот Конте кој ќе изгубел титула од Пиоли, можам и јас да си дозволам ваква мала прославичка, во кругот на семејството, не моето секако. Барабо една невоспитана!

Kajgana Shop

На врв Bottom