Corvus
Latrodectus
5 души сме у филм и тв, и тие сме испоскарани сите 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На 14 јули излегува серија на НетфликсКо дете ги имав гледано Resident Evil и Resident Evil: Apocalypse, па ги репризирав викендов за да ги изгледам и останатите 4 делови. Ох, кое разочарување. Првиот дел ми беше останат во сеќавање како добар филм, далеку од хорор ама како целина ми се свиѓаше филмот. Секој нареден дел полош и полош, таман си мислиш нема теорија да допре ново дно, и ете. Приказната милион дупки, визуелните ефекти ко да се правени од некое дете во пеинт. Овој режисеров Пол Андерсон му имам и други филмови гледано и не знам како уште егзистира во Холивуд.
Од гејмерски аспект приказната беше мадафака и заслужуваше подобра изведба тука. Мини серија од некој поасален режисер сигурно ќе беше подобро, ама ете. И да, Мила Јовович е срце![]()
Кратка содржина, ќе му најдат жена во вториот дел и ќе се досјеби скроз.ај ваљда ќе напишат нешто поинтересно од кецот. Чиста депресија ми беше тој филм. Настрана од тоа што беше рип оф од 3-4 различни филмови. Кога ќе му ја видам оценката на имдб ми иде да се смеам ко Артур Флек.
па имаше швалерка у првиот дел
Каде можам да симнам филмски постери во JPG со добра резолуција? Да може да се испечати, да се стави во рамка 60x80cm или така нешто и да се закачи на ѕид.
Па исто ко куклата де.Не е црн трансродов маж, ама е бела машка лезбејка. Исти курац.![]()
Само што Гослинг е многу грд за да личи на кукла.