Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.967
ај ваљда ќе напишат нешто поинтересно од кецот. Чиста депресија ми беше тој филм. Настрана од тоа што беше рип оф од 3-4 различни филмови. Кога ќе му ја видам оценката на имдб ми иде да се смеам ко Артур Флек.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
ај ваљда ќе напишат нешто поинтересно од кецот. Чиста депресија ми беше тој филм. Настрана од тоа што беше рип оф од 3-4 различни филмови. Кога ќе му ја видам оценката на имдб ми иде да се смеам ко Артур Флек.
Кратка содржина, ќе му најдат жена во вториот дел и ќе се досјеби скроз.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.224
Поени од реакции
42.967
Кратка содржина, ќе му најдат жена во вториот дел и ќе се досјеби скроз.
па имаше швалерка у првиот дел, само нему не му се проблем жените него она we live in a society. Демек општеството го оштетило, а не дека он не е ненормален.

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
па имаше швалерка у првиот дел
Немаше. Само си фантазираше дека има...

Одличен филм беше првиот ама не гледам искрено потреба за продолжение. Ако успеат пак да направат одлично сценарио и уште еден екстра филм секоја чест. Ама се надевам нема да забегаат во друг правец и да ја расипат приказната.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.651
Поени од реакции
59.624
Каде можам да симнам филмски постери во JPG со добра резолуција? Да може да се испечати, да се стави во рамка 60x80cm или така нешто и да се закачи на ѕид.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.186
Каде можам да симнам филмски постери во JPG со добра резолуција? Да може да се испечати, да се стави во рамка 60x80cm или така нешто и да се закачи на ѕид.
Poveli ljubavi, mozes life size ako sakas ne 60x80

Edit linkot e do textless posteri ama veruvam ke se snajdes na sajtot, 100% ima i obicni, imam ja od the thing, alien etc

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Далеку од грд, но не знам што бара во улогава ни јас. Плус, нели Кен има кафена коса?

Kajgana Shop

На врв Bottom