- Член од
- 14 август 2010
- Мислења
- 1.305
- Поени од реакции
- 1.579
Се очекувам да прочитам на кајгана форум, ама ова ме фати неспремен искрено.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се очекувам да прочитам на кајгана форум, ама ова ме фати неспремен искрено.![]()
Го истрола и тоа јако
![]()
![]()

Ако мислиш на тоа што се прекрши на пола, намерно се така направени од безбедносни причини, нема врска со Кина.Хаасов од каде е ? Кина?
Па тоа де.Мислев за нешто друго. Ако не истрипав, мислам дека горе се појави дека после толку споро возење, пишуваше АЛОНСО 1:15:xxx, за најбрз круг.![]()
Требаше тоа одма да го направат ако више планираа, реално ја нагази. Реално не засмета на никој со тоа така да тури му пепел, ама можеа да почекаат до утре па да пратат дописFerari vlozi protest za gazenjeto na linijata na Verstapen pri izlez od boks

Апсурдно е да тврдиш дека Расел е бољи возач макар си и хејтер број 1 на Луис. Али треба да му се замери на Луис што кур му е двор му е сезонава, откако сфати дека се многу далеку од нивото потребно за да се иде на титула и индивидуална и во конструктори. Без желба вози и многу замарање, всушност минатата трка треба да ти е показател за тоа и какви амбиции има моменталнo, кога на почетокот мораше да менува и кажа на радио дека најпаметно ќе е да си го штеди болидот, а од другава страна му рекоа дека има шанса за бодови што на крајот и се случи, добра трка испадна на крај со оглед на ужасниот старт.Баш сега ме интересира мислењето на фан клуб бојз Хамилтон на форумов. По можност барем малце да се објективни.
Апсолутно сум согласен, не ни помислив дека Расел е бољи возач. Муабетот е дека на некои ваљда им стана јасно Хамилтон не е гоат каков што пред се Британските медиуми го прикажуваат и повеќе од јасно е дека 6год имаше супериорен болид од сите и можеше да прави што сака. (Фетел 4 сезони)Апсурдно е да тврдиш дека Расел е бољи возач макар си и хејтер број 1 на Луис. Али треба да му се замери на Луис што кур му е двор му е сезонава, откако сфати дека се многу далеку од нивото потребно за да се иде на титула и индивидуална и во конструктори. Без желба вози и многу замарање, всушност минатата трка треба да ти е показател за тоа и какви амбиции има моменталнo, кога на почетокот мораше да менува и кажа на радио дека најпаметно ќе е да си го штеди болидот, а од другава страна му рекоа дека има шанса за бодови што на крајот и се случи, добра трка испадна на крај со оглед на ужасниот старт.
Расел од друга страна го вади максимумот секоја трка и се остава на патеката, мотивиран е без оглед на све и гледа да ја оправда довербата која му е дадена, на другиов му е испод части да вози во ваков болид и ради реда е тука, така делува, јебига, и резултатите тоа го говорат, у секој случај многу лошо.
Апсолутно сум согласен, не ни помислив дека Расел е бољи возач. Муабетот е дека на некои ваљда им стана јасно Хамилтон не е гоат каков што пред се Британските медиуми го прикажуваат и повеќе од јасно е дека 6год имаше супериорен болид од сите и можеше да прави што сака. (Фетел 4 сезони)
Освен една сезона кога Розберг не попушти па се деси тоа што се деси.
И не е за оправдување. Али мислам дека го видовме веќе максимумот од Луис. Нека му ја мислат новата генерација.