Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.597
- Поени од реакции
- 59.365
Bolje Milan nego Juventus hhhhhh kaj mi teknaАко се викаш Милан брате, утепај се со време
Bolje Milan nego Juventus hhhhhh kaj mi teknaАко се викаш Милан брате, утепај се со време
Боље е Јувентус да мајке ми. Ама лажеBolje Milan nego Juventus hhhhhh kaj mi tekna
Добро бе овие профили ни се праени пред 13 години, на исто толку години. Кога си се декларираш нагалено Ма да кога ќе видиш дека некој има 70 години, а име у лична карта му е ГоранчоНајлудо е што Van4e пука хехенца за Мите.
Хахахахха, нема врска шо навиваме за ист клуб со Мите, јаки препукувања имаше xD.Најлудо е што Van4e пука хехенца за Мите.
Што бе порасна ти? Од 8 години кога си се регистрирал, сеа 12 а Ван4е бе. Ја имав еден стар профил на времето Дим4етаХахахахха, нема врска шо навиваме за ист клуб со Мите, јаки препукувања имаше xD.
Треба да сменам и ја име, речиси 5 години поминале од каа сум се регистрирал на Кајгана, остарев за уште Ванче да сум.
Па ако 90 минути не пројдеш центар и противникот утне 100 зицери и пенал тоа што е, знаење? Не негирам дека Реал има победнички карактер де, само го кажувам она што го гледам. Еве ај батали се, вчера 4 3 реален резултат е?
Брат зашто се изгуби сам во сопствената дискусија?Кога ќе се земат предвид сите фактори, Реал имаше среќа само вчера, на дуелот против Сити.
Реал вчера треба да биде најсреќен што си отиде само со 1 гол разлика од Англија.
Фановите на Реал можеме да се маваме од земја дека на Бернабеу ќе биде друга приказна бидејќи играме на домашен терен и понесени од пресвртите кои ги правевме досега, НО, доколку Реал не се подобри дефанзивно и не влезе во натпреварот уште од првата минута, ништо чудно и на Бернабеу да изеде 3-4 парчиња.
Па зашо веќе еднаш ти пишав за од групна фаза навака, да не се повторувам. Ок, околу вчера ете признаваш дека нереално е 1 разлика за Сити, толку. Секако не планирам да се објаснувам за со ПСЖ зашо со фан на Реал сигурно нема да се објаснам. Тоа е, сплет на околности, среќа, менталитет и затоа се во полуфинале. Никој не ти рече незаслужено така да не се возбудувај многу и изгаси го капслокот.Брат зашто се изгуби сам во сопствената дискусија?
Ти кажав дека Реал имаше среќа само вчера, на дуелот против Сити.
-Ми кажа лага.
Кога допре срам со образложението, почна да ми збориш како да се окарактеризирало екипа што нема да пројде 90 минути и ќе утне пенал, ако не среќа. По твоево објаснување, тука спаѓаат екипи како Атлетико и компанија кои негуваат дефанзивен прстап и фудбал.
Батали тоа, па уште ме прашуваш дали 4:3 резултатот бил реален, а во самиот пост што го имаш цитирано со ЛАГА ти ПИШУВА ДЕКА РЕАЛ ТРЕБА ДА Е СРЕЌЕН ШТО СИ ОТИШОЛ СО 1 ГОЛ РАЗЛИКА ОД АНГЛИЈА И ДЕКА ИСТОВО МОЖЕ ДА МУ СЕ ДЕСИ И НА БЕРНАБЕ?!!!
Што збориш бе алоо?
Значи Сити немале среќа во сите досегашни испаѓања у нокаут фази? Или Пеп се глупираше со тактиките?Ме боли курот у што ќе веруваш ти искрено, реков и Виљареал е во полуфинале па сигурно оверал не е боље екипа ни од Баерн ни од ПСЖ ни од никој од појакиве европски екипи, уствари во тоа е убавината на ЛШ, група па елиминациска фаза каде се е можно. Затоа Сити нема 5 ЛШ ебате, глеј ги во ПЛ секоја сезона по 100 бода освојуваат али на елиминации друго е. Ете ти го Виљареал, 8мо место е во Шпанија а игра полуфинале во ЛШ.
тестЕве, јас сум исто на мислење дека Реал има "незаслужено" и на "среќа" само минус 1. Ако некој верува дека овој резултат, што го има Реал на гостински терен, е реален сооднос на квалитетот и прикажаното на терен, плус нели искуство и победнички менталитет, тогаш верува дека Реал има и големи шанси за да помине понатаму.
Како што пишав, јас мислам поинаку, па еве нека се јави тука некој од другата страна, да уфрлиме во игра и некој денар, па да видиме тогаш кој навистина мисли дека е "среќа", а кој "квалитет".
Имали некој спремен за кладење?
Не. Пример со Тотенхем кога испаднаа немаа среќа ич, со Лион заслужено испаднаа зашо ги надиграа тактички, со Пул исто заслужено зашо беа надиграни итн. Не ме замарај ај, знаеш и сам за што зборам и се инатиш од што си покварено гомно. За истиве ствари очи копаше низ темиве кога Милан ни ја сврте у првенство, како од 2 шута 2 гола дале а ние сме играле фудбал ама затоа сеа све ти е ок. Вошка.Значи Сити немале среќа во сите досегашни испаѓања у нокаут фази? Или Пеп се глупираше со тактиките?
Што значи, послабите екипи од Сити ги тепаа пошто имале среќа Пеп да се глупира со тактики во тие моменти.
Фала, чао. hhhhhhhh
Ама не испаднаа заслужено од Лион, се сеќаш што промаши Стерлинг празен гол за 2-2 во 80инекоја? Чиста среќа за Лион.Не. Пример со Тотенхем кога испаднаа немаа среќа ич, со Лион заслужено испаднаа зашо ги надиграа тактички, со Пул исто заслужено зашо беа надиграни итн. Не ме замарај ај, знаеш и сам за што зборам и се инатиш од што си покварено гомно. За истиве ствари очи копаше низ темиве кога Милан ни ја сврте у првенство, како од 2 шута 2 гола дале а ние сме играле фудбал ама затоа сеа све ти е ок. Вошка.
Ок, знаев некој дека ќе се закачи за зицерот на Стерлинг ама и сам знаеш која е поентата на мојот муабет. Сити влезе во тој меч како апсолутен фаворит и требаше без проблем да го решат но им се деси потоп, не знам дали ги потценија Лион или беше тактичка грешка на Пеп, ако добро се сеќавам се глупираше нешто со составот, така да не може за тој меч да се каже дека на среќа прошле Лион.Ама не испаднаа заслужено од Лион, се сеќаш што промаши Стерлинг празен гол за 2-2 во 80инекоја? Чиста среќа за Лион.
Не е среќа ова туку знаење на Чех, со оглед на тоа што ГО ОДБРАНИ пеналот.промашија и пенал во продолженијата и на пенали потоа загубија
Постар член си и тука, ваљда памтиш еден лик Даворче кој беше на работ на самоубиство кога Иниеста им дае гол у 90та на стемфорд бриџ.Димитар, али Ок.
Ти како се викаш реци не се срами