- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 822
- Поени од реакции
- 648
Лакака го користиме само јас, Ван4е и афрички ботови на твитер.Лакака Лакака
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лакака го користиме само јас, Ван4е и афрички ботови на твитер.Лакака Лакака
Реакциите за "среќата" се бидејќи истите муабети се водеа кога Реал го направи трипитот од 2015 до 2018.
Тогаш, како и сега, целиот успех на Реал се препишуваше врз среќа и само среќа.
Знам, дека ти не мислеше на тој период туку на годинава, и знам дека ти не мислеше дека Реал само со среќа стигна до тука, но сепак треба да се даде кредит и за карактерот, менталитетот и вербата која ја има тимов.
Кога ќе се земат предвид сите фактори, Реал имаше среќа само вчера, на дуелот против Сити.
Од друга страна имаш напишано дека Реал до сега не надиграл ниту еден од противниците, дека бил рамноправен противник со сите нив.
Да и што има лошо во тоа? Реал изигра против најскапиот можен тим во светот во 1/8 финале, со сеуште моменталниот Европски и Светски шампион и со шампионот на Англија.
Реал нема вонсериска генерација или екипа во моментов за да ги надигра овие противници, во некои други времиња и некоја друга екипа на Реал можеби би ги надиграла, али за поздрав е моментот дека Реал бил РАМНОПРАВЕН противник против овие екипи.
Реал вчера треба да биде најсреќен што си отиде само со 1 гол разлика од Англија.
Фановите на Реал можеме да се маваме од земја дека на Бернабеу ќе биде друга приказна бидејќи играме на домашен терен и понесени од пресвртите кои ги правевме досега, НО, доколку Реал не се подобри дефанзивно и не влезе во натпреварот уште од првата минута, ништо чудно и на Бернабеу да изеде 3-4 парчиња.
Ќе се обидеме да ти поверуваме на кажаново а и да се сложиме секако. Ама само ќе се обидеме, колку да се рече, на крај секако нема ни да ти поверуваме а скраја да е па да се сложиме.Според мене појаки се ПСЖ, Сити, Челзи, Пул и Баерн али боже мој затоа е ова ЛШ и не секогаш победуваат најдобрите.
Само овој дел го цитирам зашто со останатиот дел од твојот пост се согласувам.Постот се однесуваше на тоа дека Реал во голема мера зависи од таа дополнителна среќа би ја нарекол (не онаа што е составен дел на играта).
Како ретерира сеа со ставовите овој СТАОРЕЦМ .Ги имаш уназад постоите не се брукај. Да не те цитирам, да не трошам време на тебе у пм.
Прво вика. Им секна среќата више ко со псж,Челзи... и друг пост Среќа, о да.
За да сеа погоре, нигде не реков на среќа дека ја тераат кампањата оваа годинамозочен удар, класика.
Само толку од мене, пошто како беше со будала ако се расправаш, сам будала ќе испаднеш...
Мите, оваа нервоза и фрустрација, на погрешно место ја адресираш.
Не сум ти јас кумот.
Мите.
Па ако 90 минути не пројдеш центар и противникот утне 100 зицери и пенал тоа што е, знаење? Не негирам дека Реал има победнички карактер де, само го кажувам она што го гледам. Еве ај батали се, вчера 4 3 реален резултат е?@Stefan-kobe тебе не те ни цитирам, Реал имал среќа зашто Куртоа му одбрани пенал на Мбапе или па тоа што Менди доби мозочен удар, утепај се
Ме боли курот у што ќе веруваш ти искрено, реков и Виљареал е во полуфинале па сигурно оверал не е боље екипа ни од Баерн ни од ПСЖ ни од никој од појакиве европски екипи, уствари во тоа е убавината на ЛШ, група па елиминациска фаза каде се е можно. Затоа Сити нема 5 ЛШ ебате, глеј ги во ПЛ секоја сезона по 100 бода освојуваат али на елиминации друго е. Ете ти го Виљареал, 8мо место е во Шпанија а игра полуфинале во ЛШ.Ќе се обидеме да ти поверуваме на кажаново а и да се сложиме секако. Ама само ќе се обидеме, колку да се рече, на крај секако нема ни да ти поверуваме а скраја да е па да се сложиме.
Не бе баш се смеам со тебе. Ти имаш некои длабоки фрустрации и очигледно проблеми
И не сум Мите бтв : ) и кажи као се викаш ти де, освен дека надимак ти е стаорец![]()
Ај, ај, остави сега. Не се викам Мите. Се викаш и тоа е завршена работа.
Си можел да се викаш на пример Јанаки или Зоран. Или Вилфред. Секогаш има полошо.
Милан, Мики. Драго ми е, Мите. Пушти рака.