Како може? Ова е барем прелесно. Од филмовите подолу го бараш тој со највисока оценка кој е најлесно да го најдеш кој е, и лупаш еден актер од филмот. Ако не од прва, втора, трета - од четврта сигурно го погаѓаш. На почеток и мене ми изгледаше тешко, ама сега мислам ддека од сите 3 игри е најлесна.Денес прв пат играв и доста ми се виде тешко. Не погодив, не бев ни близу.
Најлесна е ако се консултираш со филмски датабази, од памет ако лупаш актери ич не е леснаКако може? Ова е барем прелесно. Од филмовите подолу го бараш тој со највисока оценка кој е најлесно да го најдеш кој е, и лупаш еден актер од филмот. Ако не од прва, втора, трета - од четврта сигурно го погаѓаш. На почеток и мене ми изгледаше тешко, ама сега мислам ддека од сите 3 игри е најлесна.
Исто и тоа со иксовите помага, пример денешниот филм од 2008ма има многу букви (иксови) и е апла очигледно кој филм е.Како може? Ова е барем прелесно. Од филмовите подолу го бараш тој со највисока оценка кој е најлесно да го најдеш кој е, и лупаш еден актер од филмот. Ако не од прва, втора, трета - од четврта сигурно го погаѓаш. На почеток и мене ми изгледаше тешко, ама сега мислам ддека од сите 3 игри е најлесна.
Се погаѓаат некои од филмовите и без датабази. Кога беше, пред некој ден: филм од 2022 со 8,3 оценка на IMDB. Па и врапчињата би погодиле дека е The Batman, дури и да не гледаат на IMDB. Или еве денес: тој клучниот филм кој верувам секој од нас го погоди имаше XXX на почетокот + многу зборови отпосле: логично е дека првиот збор е The, по што лесно може да претпоставиш кои се другите, зашто нема многу филмови со толку многу зборови во нив. Да, @dace@mkd , се согласувам потполно за иксовите. Е сега да, некогаш мора да се консултираш со IMDB, ама мене 2-3 пати ми се случи само тоа. Обично ги погаѓам брзо и лесно и без тоа.Најлесна е ако се консултираш со филмски датабази, од памет ако лупаш актери ич не е лесна
Што знам, веројатно дека за прв пат играв и некако тешко се снајдов. Додуша и повеќето филмови што беа дадени не ми се познати.Како може? Ова е барем прелесно. Од филмовите подолу го бараш тој со највисока оценка кој е најлесно да го најдеш кој е, и лупаш еден актер од филмот. Ако не од прва, втора, трета - од четврта сигурно го погаѓаш. На почеток и мене ми изгледаше тешко, ама сега мислам ддека од сите 3 игри е најлесна.