Actorle - the actor guessing game

Actorle 26 1/8
IMG_20220411_185354.jpg
Всушност беше прелесно, последниот филм е сеуште нов и лесна 8.6, вториот најдобар филм од 2008 му е само со 2 букви во името (првиот збор) и може да биде само еден филм.

Последно уредено од модератор:
Actorle 27 3/8

Play here: https://actorle.com

Ова испаѓа погоди еден од филмовите па кои се актерите од филмот за да стигнеш до точен одговор

Денес прв пат играв и доста ми се виде тешко. Не погодив, не бев ни близу. :(

Денес прв пат играв и доста ми се виде тешко. Не погодив, не бев ни близу. :(
Како може? Ова е барем прелесно. Од филмовите подолу го бараш тој со највисока оценка кој е најлесно да го најдеш кој е, и лупаш еден актер од филмот. Ако не од прва, втора, трета - од четврта сигурно го погаѓаш. На почеток и мене ми изгледаше тешко, ама сега мислам ддека од сите 3 игри е најлесна.

Како може? Ова е барем прелесно. Од филмовите подолу го бараш тој со највисока оценка кој е најлесно да го најдеш кој е, и лупаш еден актер од филмот. Ако не од прва, втора, трета - од четврта сигурно го погаѓаш. На почеток и мене ми изгледаше тешко, ама сега мислам ддека од сите 3 игри е најлесна.
Најлесна е ако се консултираш со филмски датабази, од памет ако лупаш актери ич не е лесна

Исто и тоа со иксовите помага, пример денешниот филм од 2008ма има многу букви (иксови) и е апла очигледно кој филм е.

Најлесна е ако се консултираш со филмски датабази, од памет ако лупаш актери ич не е лесна
Се погаѓаат некои од филмовите и без датабази. Кога беше, пред некој ден: филм од 2022 со 8,3 оценка на IMDB. Па и врапчињата би погодиле дека е The Batman, дури и да не гледаат на IMDB. Или еве денес: тој клучниот филм кој верувам секој од нас го погоди имаше XXX на почетокот + многу зборови отпосле: логично е дека првиот збор е The, по што лесно може да претпоставиш кои се другите, зашто нема многу филмови со толку многу зборови во нив. Да, @dace@mkd , се согласувам потполно за иксовите. Е сега да, некогаш мора да се консултираш со IMDB, ама мене 2-3 пати ми се случи само тоа. Обично ги погаѓам брзо и лесно и без тоа.

Што знам, веројатно дека за прв пат играв и некако тешко се снајдов. Додуша и повеќето филмови што беа дадени не ми се познати.

Actorle 28 2/8

Еве денес беше лесно. Ми текна на филмот од 2013, баш како што викаш, тој со најголема оцена. Чим не е главниот актер во филмот, тогаш е вториот по минутажа. :) Ако се погоди познат филм, тогаш е полесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom