UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Топ, дај сега слики од Милан и успехот во ЛШ од последните 5 години.
Ние тогаш се боревме за 4то место. Не бевме представниците на Серија А .

^^ Туу човек нема за кој да навива, цело ѓубре насобрано, уште Барса фали на сликава. :unsure:

Бенфика синките...веќе кога не се Ајакс со Антони,Халаер и Тадич зверојте..тогаш нека биди Бенфика со Давид Нунез и Харис Сеферович синчињата......исто така добро би било да освои Манчестер Сити каде сите ПЛ фанови на форумот ќе организираат колективен плач....а јас,Марли и чат пат некои Барса фан бојс ќе славиме.

Бенфика синките...веќе кога не се Ајакс со Антони,Халаер и Тадич зверојте..тогаш нека биди Бенфика со Давид Нунез и Харис Сеферович синчињата......исто така добро би било да освои Манчестер Сити каде сите ПЛ фанови на форумот ќе организираат колективен плач....а јас,Марли и чат пат некои Барса фан бојс ќе славиме.
Чоло осваја брату.

Европски шампион на ЕУРО 2020, уз пут ниедна екипа у 1/4 финале во ЛШ. Милина. Играјте сеа со Бреша.
Најдобра лига во свет, ниедна репрезентативна титула освен наместената од 1966. Пунете ги таму Андора и Сан Марино.

Баерн - Бенфика
Виљареал - Челзи
Сити - Ливерпул
Реал - Атлетико

:D:D

Последно уредено:
Убедливо најголеми добитници од повторената ждрепка се Виљареал. Од ситуација да бидат топовско месо против Сити, до тоа да бидат фаворити против смешниот Јувентус.

Многу паметен овој Облакодер. Сакам да ја искористам оваа прилика и да го прашам @Mondonico дали сеуште му е смешен овој пост?

3 англиски екипи, 3 шпански, 1 германска и 1 португалска. Не е лошо.

И јас ја користам оваа прилика да ги поздравам моите сонародници тука на форумов :D
Дај ги ваму плачковците. :zloo:
Во иднина припазвај шо ќе посакаш, можи да ти се оставари :X3:
пу да ви е... семката местачка, што убаво си беше со ПСЖ! Сега со Чоло мртвакот нит утакмица нит ќејфој! И да победиме, кого ќе ду..... овде? Само Чолисимо една на толку од Фан Клуб Јунајтед :D
Ќе ве решам сите :D

премногу слободно време имам, ќе ме потрпите тро :)

Криво ти е шо ве дупи девојче, а? :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :LOL: :LOL: :LOL: :LOL:
Не, него што замара. Утре ќе играат Атлетико-Реал финале ЛШ и ќе пише дека е у кафана и немала време да се замара да гледа, ама затоа Атлетико у19 со Ергеле гледа и објаснува овде на широко што како.

Не, него што замара. Утре ќе играат Атлетико-Реал финале ЛШ и ќе пише дека е у кафана и немала време да се замара да гледа, ама затоа Атлетико у19 со Ергеле гледа и објаснува овде на широко што како.
Е тоа ако го праи, за тепање е... (карање, ама не српското карање :LOL: ) Со сложувам со твојот исказ. Педерски е малце :icon_lol: :icon_lol:

Море Ергеле, Атлетико у19 гледам само заради Торес и тоа што има пренос на Уефа па не мора да се тегнам со стримови, тргни застани.

Јас прва пишав на темата кога заврши првиот натпревар во Мадрид и ни го свирна за 1:1 Енгала или како и да се вика детето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom