UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 март 2018
Мислења
16.942
Поени од реакции
19.295
Кога станува збор за твојот омилен клуб не постојат препреки и ограничувања. Секоја чест за дечкото, секаде е присутен кога играат Атлетико :cuc:
Среќно вечер, нека победи подобриот, и нека прикажат добар фудбал и добра атмосфера. :)

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.714
Поени од реакции
10.007
Старо Јапонско знаме. :pos: :pos:
Колку се сељачишта. :lolzz::lolzz:

Член од
5 март 2018
Мислења
16.942
Поени од реакции
19.295
Готово, готово, не ја видов убаво сликата, мислев дека се работи за некое знаме од пењите.
Исчепкав на нет, не најдов ништо конкретно, евентуално ради значењето на самото Јапонско знаме.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.942
Поени од реакции
19.295
Како го оставија вака Лоди сам по таа страна да ми је знати, буквално авион можеше да полета од таму.
Се е отворено на натпреварот, и Атлетико климави ми се, не се исклучува пенал за Јунајтед, премногу грубо стартуваат Атлетико а Јунајтед паѓаат како покосени во шеснаесетникот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.597
Поени од реакции
11.617
Како го оставија вака Лоди сам по таа страна да ми је знати, буквално авион можеше да полета од таму.
Се е отворено на натпреварот, и Атлетико климави ми се, не се исклучува пенал за Јунајтед, премногу грубо стартуваат Атлетико а Јунајтед паѓаат како покосени во шеснаесетникот.
Не ти е малце срам ова да го пишеш за паѓањево?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.583
Поени од реакции
2.464
Каков плачко е Бруно, како сообраќаец мавта цело време со рацете.

M

Mayavin

Гостин
Овој Мегваја која трагедија у движење е страшно нешто, му ги здроби забите на Кики као на некој Мистер Бин скеч.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom