Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Noviot matrix... Ne mnogu los iako na momenti parodija.

2.5 od 5 mislam pod ne mnogu los. Bese zabaven, nesto sto mnogu novi filmovi zaboravaat da bidat

Ne sakam novi klinci da ti mesat um. Koga ke vides fajkla referenca kaj novive, ako ne ti tekne prvo na mojot iconic avatar koj go krasese podforumot so godini, samo potseti se koj clen touched butt cheeks so one and only

Прегледај го приврзокот 324787
Ти за мене секогаш ќе бидеш 90% Смртта од Седмиот Печат и 10% Натали Портман од Клосер.

Ако бирам омилен твој аватар, сигурно Смртта, таков те запознав и ми буди убави спомени :love:

И аман доста само ме тизаш со слики и хинтови од мојата омилена земја, земи ме таму и намести ми некој кјутиш

Изгледа само јас останав на IMDB... :unsure:
Мене имдб ми е сеуште главен сајт за филмови. Ги логирам и на лб заради луѓето од тука, иначе сајтот е лош.

Мене имдб ми е сеуште главен сајт за филмови. Ги логирам и на лб заради луѓето од тука, иначе сајтот е лош.
Види ако е за да бараш титлови, актери, директори и слично тогаш да имдб е подобар. И од аспект на дизајн е победник, според мене летербокс победува у најбитната категорија за мене - оценките. Многу поверодостојни ми се таму отколку на имдб.

Десктоп верзијата на Имдб е подобра, да.
Мобилната апликација на ЛБ > мобилната апликација на Имдб

Паралелно ги користам и двете.

IMO, од вас сите тука што сиркл-џркате и се понашате како секта у темиве за филм,...
Се шегувам тука.
ОК сте.
Добар ескапизам ви е ова хоби - гледање филмови.
Мене гејмингот ми го јаде времето за филмови, во последно време.

Летербоксд е пре user friendly и по мој вкус, би рекол. Оцени, коментарчиња за гледаниот филм под кој може да се развие дискусија, следење на други луѓе што гледаат и влечење предлози од нив, попрактичен изглед на листи за мене и многу подобар изглед од новиов изглед на ИМДБ кај што сега сè е расфрлано на сите страни.

Единствено замерка имам што кога пребаруваш, ако направиш печатна грешка не вади резултати, за разлика од ИМДБ. И што ептен почнаа да смараат со рекламите.

Види ако е за да бараш титлови, актери, директори и слично тогаш да имдб е подобар. И од аспект на дизајн е победник, според мене летербокс победува у најбитната категорија за мене - оценките. Многу поверодостојни ми се таму отколку на имдб.
За мене обратно е, оценките многу се пообјективни на имдб, оценките на имдб имаат "природен" распон, ваму се нереално распределени. Исто ривјуа на Летер преку кур едни те исти транџи и слична багра на секој филм први ги дава, а коментираат глупости. Многу лош комјунити има. Единствено вашите оценки ги земам за репер од ЛБ. И корисно ми е за кога барам филм по режисер да не ми дава спотови и серии.
Автоматски споено мислење:

Заборавив најбитното, направиле 2-3 листи со по 20к филмови, налупано се и сешто внатре и истите ги дава под секој филм, а на имдб дава нормални листи од членовите.

Последно уредено:
Изгледа само јас останав на IMDB... :unsure:
Двајца сме
Јас сум и таму и таму.

Мене најголемата и најважната разлика ми е во листите. Листите на LB визуелно се подобро скоцкани и попрегледни. Плус, за Pro и Patron корисниците има преубави статистики, за се и сешто. Никако да се наканам да платам една Pro претплата, ама ќе дојде и тој ден.

катастрофа постава, расистичка во најмала мера. И тоа цел филм за некој што создал нуклеарна бомба, можеби русите ќе се уплашат од филмов па ќе се предадат.

катастрофа постава, расистичка во најмала мера. И тоа цел филм за некој што создал нуклеарна бомба, можеби русите ќе се уплашат од филмов па ќе се предадат.
Да, навистина требало да стаат некој црнец научник што во тоа време бил доволно научен и начитан од областа на нуклеарната физика.

Црнци у овој филм едино ако тестирале бомби над нив.

Да, навистина требало да стаат некој црнец научник што во тоа време бил доволно научен и начитан од областа на нуклеарната физика.

Ќе стаат некое младо црнче со качкет како уличен продавач на весници и некој постар како мазни ципели чисто да се постигне кворум. :D

Дали можеби тебе ти пречи ако стават црнци научници? Сигурно би ти пречело и на пример, да има некое транс-лице со позитивен став кон своето тело.

Зарем само заради некакви историски доследности (што и да ви значи тоа) ние денес, во 21-ви век, ќе бидеме расисти, хомофоби, шовинисти?

Ако у следниот филм за Џингис-кан не се сите црнци, ја се откажуем од глеање филмови и ќе глеам само серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom