Ova mnogu me potseti na eden muabet so Io. Duri sega zimava mu pisav deka bil vo pravo. Io mi bese najinteresen za zakcuvanje (kako sto prais ti sega) bidejki diskusiite so nego se bezvremenski, na sto i da se navratam denes seuste mi se interesni za citanje. Se sekavam go dupcev kako ova ne si gledal kako ona, zaso gledas filmovi ako toa go nemas gledano itn. Ja togas 350 godisno mavav. Mi rece ke dojde vreme ne samo sto ke te fati fatique tuku i ke nemas vreme.
Pred da se naezi Anon, kaj mene ne e nemanjeto vreme da izgledam 31 film tuku negovoto alociranje. Ako broime veke godisno imam 800 saati u prikazni raskazni niz video igri, prikazni koi nudat satisfakcija koja na raka se brojat filmovi sto uspeale, 20 knigi godisno iam i tamu odi vreme na podolgu raskazani prikazni, prikazni koi ostavile traga vo mene sto pak ke kazam retki se filmovite koi izdeluvale slicno. Filmski klub, knizevniot klub, dark souls lugjencata... Se osekam kako da zongliram tri drustva. Tuka se seriite koi imam 10 ongoing nedelno, pa sto ako zenata saka nesto da gleda, tralalajki sitkomi za so hrana, pred spienje itn. Godinava smeniv zemja na ziveenje, pakuvanje sreduvanje, od fevruari nova rabota pa tamu so umot plus. Pa kaj slobodno vreme za da prosetas, da ides na date, da pies pivo so drugar... Abe znaes denes igrav Elden Ring 2 saati on company time oti edvaj cekam da mi smukne 120 saati od zivot bas koga ti me citirase da sum gledal 30 RANDOM filmovi ovoj mesec koga ja ne mozam i ne sakam 30 u godina, a ja ocajno zalepen pred tv... Od kaj da znaes, samo za sebe mislis
Ne ti ispustam post da ti stavam ljubov za entuzijazmot u film katceto. Ama lugjeto rotiraat so aktivnosta, istite sme edna dekada. Denes zlate pali gasi, utre ti dvizes da nema monotonija, ke dojde nekoj nov zalutan kako moongouse ili vita i taka odrzavame mestence koe e najrelevantno vo zemjata za filmski muabeti.
Kako sto veli Kendrick Lamar - bitch, be humble. Sit down. Bidi i srekjen sto ako go tagiras Io ke ti vrati u den dva. Ima lugje tuka, vo koi for better ili beter vleze i ti, sto gi obozavam i ako prestanat da se logirat katcevo nikogas nema da mi e isto. Osven ako, neli, se vikas wato.
Ke go gledam batman u kino. Nesakajki zakaciv trejler.