Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Како функционире оваа преку апликација ти ѓи покажува мерењата, точно покажува имаш опција скапа ефтина тарифа? Дај слика видео како функционире твоето дома?
Да преку апликација, и во секој момент имаш потрошувачна на климава,и ти покажува дневна и месечна температура, апликацијава ти е слична како овие на форумов,инаку ефтина и скапа посебно нема но од вкупната околу 40% ти е ефтина 60%скапа
Ќе можеш на моментална и на дневна основа да правиш разлика во потрошувачка на секој фан посебно..

Сакам да купам јонизатор... Најдов еден на Амазон ама не сум сигурен...Некој да ми препорача добар јонизатор на пример до 150€ ?
Screenshot_2022-03-07-00-15-57-13_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2022-03-07-00-15-21-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Последно уредено:
Сакам да купам јонизатор... Најдов еден на Амазон ама не сум сигурен...Некој да ми препорача добар јонизатор на пример до 100€ ?
Прегледај го приврзокот 324179Прегледај го приврзокот 324180
Шо ќе ти е јонизатор жити Господ?!
Нит е нешто посебно ефективен, нит е здрав!
Остај ова реклами/маркетинг! Ако бараш прочистувач на воздух, само со механичка вентилација преку филтер.

П.С. не се заебавам, озонот кај е токсичен, па уште и карциноген е :cautious:

Ако бараш прочистувач на воздух, само со механичка вентилација преку филтер.
Дај пример слика како изгледа тоа не се разбирам.

П.С. не се заебавам, озонот кај е токсичен, па уште и карциноген е :cautious:
Прв пат слушам за ова... :(

Дај пример слика како изгледа тоа не се разбирам.

Прв пат слушам за ова... :(
Само напиши прочистувач за воздух, и ќе ти испаднат еден тон примери.
Во основа многу едноставен уред. Имаш вентилатор, и имаш филтер. Е сега цаката е во филтерот ;)
Сета кинезарија се рекламира со ХЕПА филтер(арно ама не кажуваат која класа, или апла лажат дека имаат х13).
Вистински х13 филтер фаќа 99.3% од пм2.5 честичките! Многу често иде и карбонски слој како демек за "хемиски" загадувачи, ама реално не се крсти во него.

Јас имам македонски Ваурон, од странските брендови барај Winix, IQair, Philips, и останати светски брендови со сертификат!

Само напиши прочистувач за воздух, и ќе ти испаднат еден тон примери.
Во основа многу едноставен уред. Имаш вентилатор, и имаш филтер. Е сега цаката е во филтерот ;)
Сета кинезарија се рекламира со ХЕПА филтер(арно ама не кажуваат која класа, или апла лажат дека имаат х13).
Вистински х13 филтер фаќа 99.3% од пм2.5 честичките! Многу често иде и карбонски слој како демек за "хемиски" загадувачи, ама реално не се крсти во него.

Јас имам македонски Ваурон, од странските брендови барај Winix, IQair, Philips, и останати светски брендови со сертификат!
Супер фала многу. Ќе разгледам нешто...

Супер фала многу. Ќе разгледам нешто...
И уште нешто заборавив да ти кажам...
Бидејќи прочистувачот у основа е мн глуп уред(па дури и сам можеш да си направиш еден)...
Гледај да има што поголем филтер! Нели прво да биде х13 сертифициран, ама и физички да биде што поголем. Остај тоа метри квадратниwi-fi и сл. маркетинг срања.
Моја препорака е да купиш најголем што можеш, оти ем филтерот подолго ќе ти трае, ем ќе биде потивок и побрзо ќе ја завршува работата(или на помал издув исто ти се фаќа).
F43DA141-FF8F-4235-AC1E-63A6D08518F1.jpeg
Чисто да видиш Вауронот колкав филтер има! (Го усисавав вчера)

И уште нешто заборавив да ти кажам...
Бидејќи прочистувачот у основа е мн глуп уред(па дури и сам можеш да си направиш еден)...
Гледај да има што поголем филтер! Нели прво да биде х13 сертифициран, ама и физички да биде што поголем. Остај тоа метри квадратниwi-fi и сл. маркетинг срања.
Моја препорака е да купиш најголем што можеш, оти ем филтерот подолго ќе ти трае, ем ќе биде потивок и побрзо ќе ја завршува работата(или на помал издув исто ти се фаќа).
Прегледај го приврзокот 324188
Чисто да видиш Вауронот колкав филтер има! (Го усисавав вчера)
За 150 € сакам овој да го купам што мислиш дај совет? Верувам вреди за цената.
Screenshot_2022-03-07-01-14-50-80_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2022-03-07-01-11-27-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2022-03-07-01-15-49-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgScreenshot_2022-03-07-01-15-09-44_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

У принцип ги фалат Виникс, ама сепак ти е подобро да прашаш некој што го користи.
Јас ти кажав што имам...

Сакам да купам јонизатор... Најдов еден на Амазон ама не сум сигурен...Некој да ми препорача добар јонизатор на пример до 150€ ?
Прегледај го приврзокот 324179Прегледај го приврзокот 324180
Провери ги Шарп и Панасоник тие немаат штетен озон а зошто истражи самиот на нивните страни или јутубе..

Овој е добар ама сака 420€вриќи
Автоматски споено мислење:

Сепак ова го нарачав преку Амазон ќе стигне до петок па ќе споделам искуство понатака. (y)

Последно уредено:
Inaetot e mn,golem kaj nekoi celnovi ne samo kaj nego...
Fan mozes da promenis od max do quiet
Eve jas kako primer amberot 3 nedeli e na nekoj medium mod pa ako treba neka pukni....(proban e i na najnisko i na povisoko)
Ama eve ne puka si tera so okolu 300~500w eve sneg/vlaznost golema df,na 5/6sati si tera nema zastoj....
Koj ne probal ne znae....
Koj veli deka so nekoj sleden update nema nekoi raboti da se podobrat....No povejketo baraat da se toplat ne da se mlacat.....
Здраво живо. Ако може да споделиш само кога ќе се стави во било кој од Еко модовите, при работа на клима уредот во Еко мод и снемување на струја односно ауто рестарт на климата, дали си продолжува во тој Еко мод по доаѓање на струја, или мора да се прави пак од почеток процедурата?

Климава е кај родителите и за ако им ставам таков мод, дали ќе треба и тој дел да го мислам со снемување струја, и повторна процедура.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom