Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.929
- Поени од реакции
- 23.387
Vecer Duce het trik protiv svoite
Ова е полошо и од Камби
Ова е полошо и од Камби
Како Наполи - Јувентус да гледав Одма на то ме потсети автоголот.Kakov avtogol si dadoa.
Нешто погоди за плачењето, ќе те биде.Дуци искочил на терен и се понаша ко Иван Драго, смирен, со сериозна фаца, демек не го дираат сите свирежи и сета омраза а уствари врие од нервоза и е на граница да се расплаче. Сеа да дојде некој и у фаца да му рече агугугугугу има да прсне у плач ко дете мало.
Миленковиќ му е другар, тој Игор изгледа е глуп. Да беше тука некоја гнасотија ко Матераци, Де Роси, Киелини имаше да му извадат црвен картон уште у прво полувреме.
Нека го извадат греота е, ќе им даде гол у Торино.
И во иднина нека не се курчи многу, не е Ибрахимовиќ, само што почна да игра фудбал.
Да, оставаат погруба игра ама еден канцер од фаули никако да искоренат. Играч ќе ја загради топката, ќе се натрти со гзот и чека контакт од играчот позади него. Штом го допрат, овој паѓа врз топката. Мора да престанат да ги свират овие фаули. На маалски фудбал не паѓавме на такви контакти, овие се прпелкаат ко путерчиња некои.Сте приметиле последно време дека судиите оставаат малку по груба игра во Серија А, односно не свират меки фаули како претходно или па само јас го имам овој впечаток?
Pa i treba da ostavat, sto e ona pagjanje i vrtenje po teren mislis so kursum go pogodil nekoj, zatoa vo Ls i Le ne im gi sudat tie sitni kontakti.Сте приметиле последно време дека судиите оставаат малку по груба игра во Серија А, односно не свират меки фаули како претходно или па само јас го имам овој впечаток?