Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дуци искочил на терен и се понаша ко Иван Драго, смирен, со сериозна фаца, демек не го дираат сите свирежи и сета омраза а уствари врие од нервоза и е на граница да се расплаче. Сеа да дојде некој и у фаца да му рече агугугугугу има да прсне у плач ко дете мало.

Миленковиќ му е другар, тој Игор изгледа е глуп. Да беше тука некоја гнасотија ко Матераци, Де Роси, Киелини имаше да му извадат црвен картон уште у прво полувреме.

Нека го извадат греота е, ќе им даде гол у Торино.
И во иднина нека не се курчи многу, не е Ибрахимовиќ, само што почна да игра фудбал.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Какви несреќи човече. НЕЗАСЛУЖЕНО ќе изгубат....
А овие другиве...... :tapp::tapp:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Kakov avtogol si dadoa.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.714
Поени од реакции
17.610
Kakov avtogol si dadoa.
Како Наполи - Јувентус да гледав :pos: Одма на то ме потсети автоголот.

Со крпен состав и не беше лошо второво полувреме битно не примија гол.:toe:

Член од
21 мај 2007
Мислења
422
Поени од реакции
141
Дуци искочил на терен и се понаша ко Иван Драго, смирен, со сериозна фаца, демек не го дираат сите свирежи и сета омраза а уствари врие од нервоза и е на граница да се расплаче. Сеа да дојде некој и у фаца да му рече агугугугугу има да прсне у плач ко дете мало.

Миленковиќ му е другар, тој Игор изгледа е глуп. Да беше тука некоја гнасотија ко Матераци, Де Роси, Киелини имаше да му извадат црвен картон уште у прво полувреме.

Нека го извадат греота е, ќе им даде гол у Торино.
И во иднина нека не се курчи многу, не е Ибрахимовиќ, само што почна да игра фудбал.
Нешто погоди за плачењето, ќе те биде.
Стварно имаше цмиздрење на крајо

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.920
Поени од реакции
23.656
Сте приметиле последно време дека судиите оставаат малку по груба игра во Серија А, односно не свират меки фаули како претходно или па само јас го имам овој впечаток?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Сте приметиле последно време дека судиите оставаат малку по груба игра во Серија А, односно не свират меки фаули како претходно или па само јас го имам овој впечаток?
Да, оставаат погруба игра ама еден канцер од фаули никако да искоренат. Играч ќе ја загради топката, ќе се натрти со гзот и чека контакт од играчот позади него. Штом го допрат, овој паѓа врз топката. Мора да престанат да ги свират овие фаули. На маалски фудбал не паѓавме на такви контакти, овие се прпелкаат ко путерчиња некои.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.665
Поени од реакции
7.309
Pa i treba da ostavat, sto e ona pagjanje i vrtenje po teren mislis so kursum go pogodil nekoj, zatoa vo Ls i Le ne im gi sudat tie sitni kontakti.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom